"Dramatični" talasi u kosi kao najtrendi frizura ove jeseni: Lako se stilizuje, a izgleda glamurozno

Olja Jelić Vesti 26.09.2023 18:17 0

Popularizovala je švedska influenserka i model Matilda Djerf, a frizeri je ističu kao jedan od izbora za jesen.

Kosa

Printscreen/Instagram

TikTok je još jednom poslužio kao odlična inspiracija trendova pa je tzv. "dramatične slojeve" u kosi predstavio kao jedinu frizuru koju ove jeseni morate imati u bjuti fokusu. Na društvenim mrežama ju je popularizovala švedska influencerkaa, model Matilda Djerf čija frizura iznimno tražen na Instagramu i TikToku pa tako ima i svoj haštag. 

Njen zaštitni znak je frizura kakva je bila popularna sedamdesetih godina, no u modernijoj verziji. Isfenirana kosa Matilde Djerf jedan je od vodećih trendova na društvenim mrežama, a čini se da će tako ostati i u jeseni pred nama. 

 

 

Slojevi u kosi već su nekoliko sezona među traženijima, a pogotovo u kratkim varijantama. Ipak, ako tražite nešto manje "radikalno", isprobajte frizuru kakvu je popularizirala švedska influenserka. Ona dolazi u kombinaciji s dugačkim šiškama i mnogo slojeva koji su zaslužni za volumen. 

Dugačku kosu lakše oblikovati pa se mogu čak osušiti i prirodno, što će u prvi plan staviti prirodnu teksturu kose. Fantastično izgledaju kad se isfeniraju pa su tako dramatični slojevi sa šiškama koje uokviruju lice, stilizovani sa ogromnim talasima u kosi jedna od onih frizura koju stručnjaci preporučuju za hladnu sezonu.  

 

 

Šiške određuju u kojem smeru ide frizura. Guste zavesa šiške daju izgled s retro prizvukom, dok dugački slojevi do brade ili čak do ključne kosti daju elegantniji i moderniji izgled.  

Komentari (0)
Loading