Viralni trik koji ćete obožavati: Do savršenih talasa za manje od pet minuta, imaćete frizuru kao iz salona

Olja Jelić Vesti 02.12.2023 10:03 0

Prelepi talasi za samo pet minuta

Kosa

Printscreen/Instagram

Kad su u pitanju frizure, ne samo za svečane prilike, nego i one za svaki dan, talasi u kosi postali su pravi klasik. Sjajan trik sa TikToka, koji je prava riznica odličnih bjuti saveta postao je ultra popularan jer je za njega potrebno svega nekoliko minuta. 

Za početak, kosu svežite u visoki konjski rep i kosu uvijte dok je ona u repu, sa figarom ili peglom. Tehnika možda zvuči prejednostavno da bi funkcionisala, ali ima nekoliko prednosti. Pre svega, visoki je rep jako jednostavno napraviti, a lakše ga je i uvijati nego raspuštenu kosu. Naime, kosu je lakše podeliti na nekoliko delova dok je u repu, nego kad je raspuštena. Treće, deo kose bliži korenu nalazi se u repu pa ćete postići željeni efekt da je kosa uvijena od sredine prema niže, što je ležerniji način za talase, pogotovo kad su u pitanju frizure za svaki dan. 

 

@glamouruk How to curl your hair in 2 minutes (even if you suck at curling hair) with GLAMOUR’s Deputy Beauty Editor @elleturneruk #hairhack #hairhowto #howto ♬ Supalonely (feat. Gus Dapperton) - BENEE

 

Koraci koje trebate da sledite:

Vežite kosu u visoki konjski rep

Podelite kosu u pet delova ili manje, po želji. Manje sekcija znači i opuštenije talase

Sa peglom, figarom ili štapom za uvijanje počnite uvijanje pramenove

Kad ste uvili celu kosu, raspustite rep

Prema želji možete uviti i pramenove koji uokviruju lice

Najbolja stvar je ta što je celi proces gotov za manje od pet minuta, ne zahteva velike frizerske veštine i ceo tutorijal je idealan i za potpune amatere, piše Glamour. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading