Potrebna vam je samo gumica za kosu: Zablistajte uz opuštene talase za samo pet minuta

Olja Jelić Vesti 17.11.2023 15:50 0

Ultra popularan viralni trik za pravljenje lokni bez figara oduševio žene

Lokne

Printscreen/Instagram

Uvek su nam neophodni trikovi za brze, a lepe frizure. Opušteni talasi uvek su dobar način da zablistate. Jedan Tik Tok trik je postao ultra popularan i žene su oduševljene jer ne zahteva nikakav poseban alat.

 

 

Tik Tok je prepun trikova za lokne bez toplote, a te frizure postale su jako popularne zbog jednostavnosti i efekta koji pružaju. Iako je do sad kreirano i isprobano nekoliko metoda, u trenu kad moramo brzo napraviti frizuru želimo onu koju možemo napraviti s nečim što imamo pri ruci. Zato smo odabrali trik s mekanim  gumicama koje svi imamo kod kuće.

 

@kennarwood Replying to @selineheurung Hope this helps!! I will 🔗 the scrunchies I use🤗 can’t wait to see who tries it out! #heatlesscurls #heatlesshairstyles #heatlesswaves #heatlessblowout #hairtutorial #heatlessleggingcurls #heatlesshair ♬ original sound - Kenna McClellan

 

Kao to možete videti u videu, zavisno od gustine kose trebaće vam dve do četiri gumice. Zatim podelite kosu na nekoliko delova i svaki deo omotajte oko gumice i pričvrstite šnalicom. Rezultati će biti bolji ako na kosu nanesete preparate za definiciju i tako prespavate.

 

@najzena.rs Idealna je, ne samo za svaki dan, nego i za neke svečanije prilike 🤩 #najzena #frizura #pundja #fypシ #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading