15:53 Horoskop Ova 4 horoskopska znaka će do kraja 2024. godine napraviti pravu revoluciju u karijeri: Čeka ih nezamislivi poslovni uspeh, neki će čak razviti i svoj biznis
21:08 Poznati Mislili su da je propala i da je od nje ostala samo senka: Najpoželjnija žena u Holivudu odrekla se slave i latila šerpe i lonaca
20:17 Poznati "Radila sam 3 godine bez prestanka, sagorela sam": Adel donela važnu odluku, a zbog njenih reči publika se "slomila"
19:01 Ispovesti Ovako ćete se im uvući pod kožu: Evo kako da briljirate na intervjuu za posao, uspeh zagarantovan
15:26 Poznati Dženifer Lopez svim silama želi da se vrati na tron: Nakon razvoda od Afleka, pevačica se uhvatila za jedinu slamku spasa
15:28 Porodica "Ne želim da ih gledam baš svaki dan": Majka dvoje dece svojim stavom izazvala nevericu mase na internetu
12:13 Poznati "Ludela sam za njim, šta se desilo sa ovim čovekom?!" Zvezda hit serije ne liči više na sebe, potpuna druga osoba
21:44 Poznati 12 godina starijem dečku ne smeta što se skidala gola pred kamerama: Kad čujete kakav odnos ima sa njegovom bivšom, zanemećete
10:01 Poznati "Neki rastanci su ostali loši, sa tim ljudima nemam nikakav kontakt, niti želim...": Ognjen Nestorović najiskrenije progovorio o životnim izazovima koje nije bilo lako prebroditi
21:32 Poznati Imala je sve, a onda je propala preko noći: Najpoznatijoj voditeljki na svetu "presudila" jedna šokantna objava
14:43 Poznati Živela na ivici siromaštva, lečila se od depresije, zamalo dotakla ponore... Slavna književnica prošla kroz pakao, pa postala milionerka
09:52 Poznati Glumica joj poželela sve najgore, a druga je napala zbog bizarne stvari: Voditeljka Tijana Prica se prisetila najtraumatičnijih detalja iz karijere
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način
09:35 Zdravlje Tri slova mogu da vam promene život: Ova pravila će pomoći da živite duže i zdravije, postupak ne može biti lakši
09:02 Lepota i Moda Vratite sjaj suvoj kosi: Sada je pravo vreme da joj pružite najbolji tretman, evo kako da je zaštitite od zime