19:45 Zdravlje Kad ovo čujete, smučiće vam se: Stručnjak otkrio šta se sve nalazi u mlevenoj kafi, zgadio ljudima omiljeni napitak!
11:28 Zdravlje Lekar o svom životu bez alkohola: "Tek kada sam prestao da pijem, shvatio sam neke stvari"
17:50 Zdravlje Zimi se "pale" zglobovi: Dr Milošević otkrio koji preparati najbolje uklanjaju bol, a koji lekovi su opasni
18:15 Zdravlje Niko ne bi ni pomislio da se ovako hrani u Srbiji, a zapravo može smanjiti skok šećera u krvi: Ova hrana je dobra i za metabolizam, doktor dao zeleno svetlo
08:38 Zdravlje Doktor skrenuo pažnju: 'Većina pravi ovu grešku prilikom odlaska u wc, a može ugroziti zdravlje'
16:59 Ispovesti U emisiji uživo pokazao kako povećava grudi sa B na C korpu: Lekar otkrio novu metodu u svetu, žene padaju u trans
09:48 Zdravlje ,,Ženski" posao koji vole muškarci: Evo zašto se mahom opredeljuju za ginekologiju, doktorka ima odgovor
11:15 Zdravlje Plućni i srčani bolesnici najugroženiji: Doktor Pajović savetuje kako da pregurate toplotni talas "neoštećeni"
10:57 Zdravlje "Ako vidite ove promene na jeziku, bolje je preskočite": Doktor otkriva da li smete da pijete kafu i u kojim slučajevima je štetna po Vas
11:55 Ispovesti Doktor je dobio otkaz nakon što je spasio život detetu: Kada se saznao razlog, nastao je neviđeni skandal
14:11 Ispovesti Pacijenti čekaju u redu, a on bludniči: Doktor imao intimne odnose u ordinaciji i sve snimao, pa slao medicinskoj sestri!
08:30 Porodica Najlepše poruke za 8. mart: Čestitajte Dan žena na pravi način i ulepšajte im dodatno ovaj praznik
08:07 Zdravlje Za cirkulaciju i buđenje: Dr Perišić tvrdi da je za srce i mozak najbolje ujutro popiti ova 2 napitka
21:49 Zdravlje Demencija ili depresija, kako ih razlikovati? Stručnjaci sa Harvarda otkrili 5 ključnih nepodudarnosti
21:20 Dom i saveti Da li bacate zaštitni čep sa ulja? Kada vidite čemu služi, nikada vam to više neće pasti na pamet
20:46 Ispovesti Dok je čekala let, pilot je ostavio poruku na njenom stolu: Te reči ostaće joj urezane u sećanju do kraja života
20:19 Poznati "Bila sam sva u poderotinama zbog njega, skidala bih se i plakala": Bivša devojka Kanjea Vesta otkrila kroz kakav pakao je prolazila zbog repera