08:30 Horoskop Imaju srce poput kamena: Ovo su najhladniji znaci Zodijaka, neće vam pokazati ni trunku emocije
12:52 Porodica Pitali smo muškarce iz Srbije kada su poslednji put plakali i zašto: Zbog Nikolinog odgovora srce će vam se slomiti od tuge
20:51 Porodica Tate su srećnije od mama: Istraživanja su pokazala da su očevi manje izloženi stresu kad su deca u pitanju!
10:30 Porodica Ovo su četiri tipična znaka TOKSIČNE veze: Prepoznajte SIGNALE na vreme i izvucite se iz nje!
22:40 Porodica Sedam razloga zašto ne bi trebalo da potiskujete svoje EMOCIJE: Ovo nesvesno radimo, a utiče na naše ZDRAVLJE
16:40 Dom i saveti Pluća "stradaju" od TUGE, a jetra od "FRUSTRACIJE: Evo kako EMOCIJE uništavaju naše organe
16:00 Horoskop Glume NEDODIRLJIVE i postavljaju ZID oko sebe: Ovih ŠEST znakova skoro NIKAD ne pokazuju emocije, sve dolazi iz STRAHA
10:09 Zdravlje Koje EMOCIJE izazivaju BOLESTI? SRCE strada od BRIGA, štitna žlezda od NEIZGOVORENIH reči
15:52 Horoskop Pun Mesec u lavu počinje 16. februara: Četiri znaka će OSETITI VELIKE EMOTIVNE PROMENE
18:39 Poznati Ko je i kako izgleda ćerka Radoša Bajića? Krenula očevim stopama, završila 2 fakulteta, nenormalno je uspešna
17:59 Dom i saveti "Namazala sam je na obe strane daske, ostavila 20 minuta, a zatim obrisala...": Isprobajte supermoćnu domaću pastu za čišćenje daske na wc šolji, košta manje od 200 dinara
17:28 Horoskop Nedeljni horoskop od 31. marta do 6. aprila: Bikovi moraju malo više da obrate pažnju na zdravlje, Ovnovima konačno krenulo nabolje u životu
16:55 Lepota i Moda Prirodni šampon protiv opadanja kose: Porašće guste i jake vlasi uz čarobnu mešavinu od 2 sastojka iz kuhinje
16:23 Dom i saveti Jaja ne smeju da stoje na ovom mestu u frižideru: Svi su iznenađeni razlogom koji je naveo stručnjak
15:53 Porodica Cela Srbija plače sa mladom: "Od dede sam na svadbi dobila koverat, kada sam ga otvorila, reka suza mi je potekla niz obraze"