12:01 Porodica SEDAM od DESET ljudi ne mogu da pogode ko je MAJKA deteta na slici: Odgovor otkriva da li ste INTELIGENTNA osoba i koliko brzo razmišljate
12:32 Horoskop Izaberite KLJUČ i saznajte kakva vas BUDUĆNOST čeka: Svaka BOJA otkriva tajnu vaše PODSVESTI
08:30 Zdravlje Nekoliko čaša TOPLE vode na PRAZAN želudac rešava brojne probleme, za početak rapidno UBRZAVA metabolizam!
16:45 Zdravlje Za DIZAJNE puteve i ceo ORGANIZAM: Svi prirodni RUSKI ELIKSIRI i melemi na bazi MLEKA - SPISAK RECEPATA koje morate da pogledate!
18:49 Porodica Najveće NOVOROĐENČE na svetu: Nakon 19 pobačaja, rodila je sina sa preko ŠEST kilograma, on je malo ČUDO!
10:36 Porodica Maja iz KRALJEVA sama podiže JEDANAESTORO DECE: "Za jedan ručak trebaju mi DVA PILETA, puna KESA KROMPIRA, dva HLEBA i brdo SALATE"
17:59 Dom i saveti "Namazala sam je na obe strane daske, ostavila 20 minuta, a zatim obrisala...": Isprobajte supermoćnu domaću pastu za čišćenje daske na wc šolji, košta manje od 200 dinara
17:28 Horoskop Nedeljni horoskop od 31. marta do 6. aprila: Bikovi moraju malo više da obrate pažnju na zdravlje, Ovnovima konačno krenulo nabolje u životu
16:55 Lepota i Moda Prirodni šampon protiv opadanja kose: Porašće guste i jake vlasi uz čarobnu mešavinu od 2 sastojka iz kuhinje
16:23 Dom i saveti Jaja ne smeju da stoje na ovom mestu u frižideru: Svi su iznenađeni razlogom koji je naveo stručnjak
15:53 Porodica Cela Srbija plače sa mladom: "Od dede sam na svadbi dobila koverat, kada sam ga otvorila, reka suza mi je potekla niz obraze"
15:24 Poznati Preminuo Ričard Čemberlen: Žene su ga obožavale u ulozi sveštenika u seriji "Ptice umiru pevajući"