Da ti se smuči život! Kupila je nove farmerke, ono što je pronašla u džepu je šokiralo

Vesti 03.09.2024 12:00 0

Devojka je kupila nove farmerice, ali kada je došla kući sačekalo je neprijatno iznenađenje.

žena

Shutterstock

Jedna devojka je na rasprodaji kupila farmerice, na brzinu, nije imala vremena da ih proba u prodavnici. Kada je došla kući, obukla ih je i stavila ruku u džep. Onda je nešto napipala i doživela šok!

Neprijatno iznenađenje

Devojka je iz džepa farmerica izvukla tampon i to iskorišćen! Bio je umotan u komad papira. „Pogledala sam u džep i videla komad papira. Prvo sam pomislila kako je reč o nekoj etiketi, ali kada sam ga odmotala, ugledala sam krvavi tampon. Bila sam zgrožena. Ko bi normalan to uradio?, kaže devojka iz Vašingtona za „The Sun“.

Pregledajte džepove u prodavnici

Zanimljiva slučajnost je da devojka radi u laboratoriju gde se analizira krv pa je zbog pravila sigurnosti već na rukama imala gumene rukavice i time smanjila mogućnost eventualne zaraze.  „Uvek pre nošenja operem novvu odeću, a od sada ću sigurno pregledati i sve džepove još u prodavnici“, kaže šokirana devojka.

Bonus video:

@najzena.rs Ako imate ove brojeve u datumu rođenja, septembar vam donosi novac i ljubav #najzena #zena #fypシ #fyp #fypシ゚viral #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading