Farmerke Džej Lo su sve što vam treba ovog leta: Savršeno stoje ženama sa oblinama, stanjuju struk i kriju višak kilograma

Jelena Vukelić Vesti 31.07.2024 17:21 0

Holivudska diva i pevačica retko ponavlja stajlinge, ali ali ove farmerke nosi danima i odlično joj stoje

Dženifer Lopez

Profimedia

Iako prolazi kroz težak životni period u kojem je pretrpela profesionalne udarce poput otkazivanja turneje, a onda i iseljenje supruga Bena Aflekaka iz zajedničke vile, mora se priznati da Džej Lo izgleda fantastično - kao da u životu nema ni jedan jedini problem.

Sjajan izgled u velikoj meri duguje i svojim elegantnim kombinacijama, kojima vešto ističe besprekornu liniju i snažne trbušnjake, a jedan stajling u poslednje vreme posebno je zavolela i kako se čini nosi ga danima  - kombinacija širokih farmerki i efektnog sakoa nosila je dvaput u istoj nedelji.

 

 

Široke farmerke su u trendu 

Lepa 55-godišnjakinja stilizovala je neobičan beli sako s izrezima na rukavima s crop topom koji je naglasio njene isklesane trbušnjake. No, najviše pažnje i sada su privukle njene šik pantalone.

Naime, ona nosi briljantan model širokih farmerki visokog struka koje idealno stoje ženama sa oblinama, a uz to su i jako udobne. Sličan model nedavno je nosila i Kejti Holms, ali i mnoge poznate žene, koje su dokazale da je reč o modelu koji će dominirati modnom scenom u narednim mesecima.

 

Komentari (0)
Loading