Ovo šta sada radi Džej Lo je "mala maca" u odnosu na ono šta je priređivao bivšoj: Isplivali svi detalji propasti prethodnog Aflekovog braka

Tatjana Badarević Vesti 24.08.2024 14:50 0

Dženifer Garner i Ben Aflek zbližili su se dok su zajedno radili na filmu "Daredevil."

Dženifer Garner

Profimedia

 

Pre nego što je glumac Ben Aflek po drugi put svoje srce dao pevačici i glumici Dženifer Lopez, ljubio je jednu drugu Dženifer, takođe veliku zvezdu - glumicu Dženifer Garner s kojom je u braku dobio troje dece.

Iako ima mnogo nagađanja zašto se Lopez i Aflek razvode, tačni razlog još uvek nije potvrđen. No, evo koji su razlozi Aflekovog propalog braka s Garner.

Inače, Garner i Aflek su se zbližili dok su radili zajedno na filmu "Daredevil". Budući da su oboje tada bili u vezama, on sa Dženifer Lopez, a ona u braku sa Skotom Folijem, postali su bliski prijatelji. Ipak, kako prenosi The Mirror, svoju su vezu potvrdili krajem 2004. godine, a nedugo nakon toga je glumac zaprosio svoju koleginicu.

 

 

Venčali su se 2005. i dočekali svoje prvo dete, ćerku Vajolet. Tri godine kasnije su otkrili da čekaju još jedno dete pa je tako 2009. stigla Serafina, koja je ove godine promenila ime u Fin. Na kraju je, dve godine kasnije, stigao sin Semjuel. A onda je, samo nekoliko dana nakon 10. godišnjice braka, par objavio da se rastaje.

"Nakon dugog razmišljanja i pažljivog razmatranja, doneli smo tešku odluku o razvodu. Idemo napred s ljubavlju i prijateljstvom jedni prema drugima i predanošću zajedničkom roditeljstvu naše dece, čiju privatnost molimo da se poštuje u ovom teškom trenutku. Ovo će biti naš jedini komentar o ovoj privatnoj, porodičnoh stvari. Hvala na razumevanju", rekli su tada.

 

 

Razvod je stupio na snagu 2018. godine, a tada se govorilo da je za kraj romanse kriva dadilja Kristin Ouzounia, s kojom je Aflek navodno imao aferu. Glumac i bliski izvori su demantovali glasine, a sam Aflek je otkrio da se u braku osećao "zarobljeno", što je delimično bio razlog zbog kojeg je počeo da konzumira alkohol.

"Imali smo brak koji nije funkcioniSAO. Bio je to neko koga volim i poštujem, ali s kim više ne bih trebao biti u braku...", rekao je 2021. pa priznao da je utehu potražio u alkoholu. Iako su ga tada mnogi kritikovali jer je ispalo da je svoju bivšu ženu optužio za alkoholizam, glumac je te komentare demantovao.

Garner i Aflek nastavili su da budu u prijateljskim odnosima, a Garner je počela da ljubi biznismena Džona Milera. Neki izvori su tvrdili da je Garner čak htela da pomogne Afleku i Lopez da prebrode svoje bračne krize, ali čini se da njima niko nije mogao da pomogne.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading