Ben Aflek sa bivšom prisniji nego kad su bili u braku: Optuživao je da se zbog nje opijao, a sada "cveta" u njenom društvu

Tatjana Badarević Vesti 20.08.2024 20:31 0

Dženifer Garner i Ben Aflek zajedno su proslavili to što se njihova starija ćerka Vajolet upisala na Univerzitet Jejl.

Ben Aflek

Profimedia

 

Glumac Ben Aflek viđen je s bivšom suprugom, glumicom Dženifer Garner i ćerkom Vajolet koja uskoro kreće na fakultet. Prema Daily Mailu,18-godišnja Vajolet je upisala Univerzitet Jejl, što su mediji zaključili jer je u jednom trenutku nosila majicu tog fakulteta.

Vajoletin veliki uspeh zajedno su, porodično, proslavili, a pridružio im se i sin Fin. Osim Vajolet i Fina, Garner i Aflek imaju još jedno dete, sina Semjuela. Njihov brak je trajao od 2005. do 2018. godine.

Ben Aflek

Profimedia

 

 

Aflek je pre par dana proslavio 52. rođendan. Tim povodom ga je posetila njegova bivša supruga Dženifer Garner.

Došla i Džej Lo

Bena je za rođendan posetila i supruga Dženifer Lopez, piše Daily Mail. Glumica je došla nekoliko sati nakon što je Garner otišla. Naime, nedavno je za spomenuti medij nekoliko izvora bliskih paru potvrdilo da su Aflek i Lopez spremili papire za razvod, ali još ih nisu predali.

 

 

"Sredili su papire već pre mesec dana, ali čekaju pravo vreme da to objave. Dženifer i Ben će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći da su se borili da njihov odnos uspe, ali nisu uspeli. Nisu mogli da dođu do kompromisa. Ono što su ranije imali je nestalo i oboje su to prihvatili", rekao je nedavno izvor. Dženifer je krajem jula proslavila 55. rođendan, ali Ben nije došao na zabavu.

Garner pokušala da savetuje Afleka oko razvoda

Garner je pak odlučila da se povuče iz "cirkusa koji okružuje brak njenog bivšeg supruga Bena Afleka sa Dženifer Lopez", tvrde izvori za Daily Mail.

Ben Aflek

Profimedia

 

 

Upućeni su ranije otkrili da je 52-godišnja glumica pokušala da posavetuje bivšeg supruga Afleka i Džej Lo te im je navodno pokušavala pomoći da reše probleme, no čini se da joj je prekipelo. "Džen je na kraju Benu rekla da to mora da reši sam. Postalo joj je previše bolno jer se prisećala njihovog razvoda", dodaju izvori.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading