Ova glumica je predvidela njihovu bračnu propast: Ono što je tada rekla Džej Lo, sada odjekuje

Tatjana Badarević Vesti 23.08.2024 21:10 0

Glumica Džejn Fonda (86) i Dženifer Lopez (55) zbližile su se još 2005. godine na snimanju popularnog filma Za sve je kriva svekrva.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

Džejn Fonda i Dženifer Lopez postale su bliske prijateljice tokom snimanja filma "Za sve je kriva svekrva", a 86-godišnja glumica bila je vrlo zaštitnički nastrojena prema Lopez. Fonda je kroz svoje iskustvo naučila da bude vrlo oprezna, pa je svoju mlađu koleginicu upozorila na nedostatak istog, prenosi Enews.

Fonda je upozorila pevačicu na potencijalne rizike, što je prikazano u dokumentarcu "The Greatest Love Story Never Told", u kojem Lopez želi da objasni kako stvari stvarno stoje između nje i popularnog glumca. Iako dokumentarac prikazuje njihovu ljubav kao savršenu, samo je nekoliko nedelja bilo dovoljno da se pokaže da romansa s ekrana nije onakva kakvom se činila.

 

 

U dokumentarcu je prikazano kako Fonda upozorava Lopez na prekomernu medijsku izloženost s Aflekom. "Čini se kao da pokušavate nešto da dokažete umesto da jednostavno živite svoj život. Na svakoj drugoj fotografiji vas dvoje se ljubite ili grlite", izjavila je glumica, pokušavajući da natera Lopez na razmišljanje, no Dženifer joj je odgovorila: "Mi samo živimo svoj život."

Lopez je u utorak podnela papire za razvod njihovog dvogodišnjeg braka u Los Anđelesu, što se poklapa s godišnjicom njihove svadbe u Džordžiji 2022. Do razvoda je došlo nakon višemesečnih nagađanja o problemima u braku.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading