15:32 Poznati Zategnuta kao praćka na pragu 90. godine: Džejn Fonda ima brutalnu rutinu, zbog nje izgleda bolje od nekih devojaka
10:02 Lepota i Moda Mladoliki i moderni: Kako ošišati sedu kosu, a koji šampon je neophodan za njen sjaj i volumen
11:12 Poznati Ima 88 godina, a na telu bi joj pozavidele i duplo mlađe: Na dodeli SAG nagrada pojavila se u najužoj haljini ikada!
14:32 Poznati Pretili joj smrću, a danas je jedna od najuticajnijih žena na svetu: Zagazila je u devetu deceniju, a i dalje se bori kao lavica
21:10 Poznati Ova glumica je predvidela njihovu bračnu propast: Ono što je tada rekla Džej Lo, sada odjekuje
09:33 Lepota i Moda Udobne i lepe: Džejn Fonda zablistala u baletankama iz snova, čine da svaka kombinacija izgleda fenomenalno
20:49 Lepota i Moda Žene joj zavide: Džejn Fonda izgleda kao devojčica u devetoj deceniji, očarala fanove na Kanskom festivalu
10:38 Poznati "Moj momak mora da ima 20 godina": Holivudska diva pošteno nasmejala publiku, otkrila zašto želi mlađeg dasu!
19:50 Poznati Džejn Fonda je promenila stavove i poslala važnu poruku: ''Prestala sam da se zatežem da ne bih izgledala izobličeno''
12:20 Poznati Džejn Fonda progovorila o svom zdravlju: Iako je u devetoj deceniji, oseća se sjajno, njene savete će upamtiti svaka žena!
22:00 Poznati "Ne bojim se SMRTI, spremna sam da UMREM": Glumica ponovo na hemoterapiji, a ovo su SIMPTOMI opasne bolesti
18:57 Poznati Legendarna glumica PONOVO u borbi sa KARCINOMOM: Kaže da NE gubi nadu i da je RAK njen veilki učitelj
22:06 Poznati Sestra Kejt Midlton čula crne vesti: Dok se princeza borila sa rakom, ona se baškarila, sad joj se sve vratilo kao bumerang
21:47 Zdravlje Od neraspoloženja do bizarne žudnje: Telo šalje signale da vam nedostaje važan mineral bez kojeg ne možemo
21:17 Poznati Ema je godište njegove ćerke: Razlika između njih dvoje je skoro 40 godina, a imaju brak za poželeti!
20:46 Zdravlje Nadutost u stomaku nije samo od gasova: Evo koji su znakovi za uzbunu i kada se treba javiti lekaru
20:16 Poznati Oglasila se Dženifer Aniston: Nakon bombastične vesti da je smuvala slavnog kolegu, javno se obratila njemu!
19:46 Ispovesti "Muž me plaća da budem domaćica, gomilica para mi je uvek na stolu": Žena tvrdi da ovako živi kao bubreg u loju!