14:32 Poznati Pretili joj smrću, a danas je jedna od najuticajnijih žena na svetu: Zagazila je u devetu deceniju, a i dalje se bori kao lavica
21:10 Poznati Ova glumica je predvidela njihovu bračnu propast: Ono što je tada rekla Džej Lo, sada odjekuje
09:33 Lepota i Moda Udobne i lepe: Džejn Fonda zablistala u baletankama iz snova, čine da svaka kombinacija izgleda fenomenalno
20:49 Lepota i Moda Žene joj zavide: Džejn Fonda izgleda kao devojčica u devetoj deceniji, očarala fanove na Kanskom festivalu
10:38 Poznati "Moj momak mora da ima 20 godina": Holivudska diva pošteno nasmejala publiku, otkrila zašto želi mlađeg dasu!
19:50 Poznati Džejn Fonda je promenila stavove i poslala važnu poruku: ''Prestala sam da se zatežem da ne bih izgledala izobličeno''
12:20 Poznati Džejn Fonda progovorila o svom zdravlju: Iako je u devetoj deceniji, oseća se sjajno, njene savete će upamtiti svaka žena!
22:00 Poznati "Ne bojim se SMRTI, spremna sam da UMREM": Glumica ponovo na hemoterapiji, a ovo su SIMPTOMI opasne bolesti
18:57 Poznati Legendarna glumica PONOVO u borbi sa KARCINOMOM: Kaže da NE gubi nadu i da je RAK njen veilki učitelj
16:19 Zdravlje Da li je zaboravljanje normalno? Neurolog otkriva u kojoj situaciji je to znak ozbiljnog problema
15:47 Lepota i Moda Ublažava bore i tamne fleke, a ne stvara crvenilo: Za nežnu i čistu kožu lica, primenite jednostavan trik s retinolom
15:16 Dom i saveti Odvod vam je zapušen zbog dlaka i sapuna? Sipajte sredstvo od 50 dinara i rešićete problem!
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!
13:42 Zdravlje Za bolje raspoloženje: Naučnici tvrde da ovaj broj koraka dnevno može ublažiti simptome depresije