Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : Džejn Fonda

Džejn
22:00 Poznati

Potresna ispovest glumice koju Srbi obožavaju: “Mislila sam da ću umreti od droge i usamljenosti!”

SAG nagrade
14:20 Poznati

Ima 88 godina, a na telu bi joj pozavidele i duplo mlađe: Na dodeli SAG nagrada pojavila se u najužoj haljini ikada!

Andy Kropa/Invision/AP
17:58 Poznati

Stalno je udarala Dženifer Lopez: Glumica koju cela Srbija voli nije imala milosti prema koleginici, a evo i zašto

Džejn
15:32 Poznati

Zategnuta kao praćka na pragu 90. godine: Džejn Fonda ima brutalnu rutinu, zbog nje izgleda bolje od nekih devojaka

Džejmi Li Kertis
10:02 Lepota i Moda

Mladoliki i moderni: Kako ošišati sedu kosu, a koji šampon je neophodan za njen sjaj i volumen

Džejn Fonda
14:32 Poznati

Pretili joj smrću, a danas je jedna od najuticajnijih žena na svetu: Zagazila je u devetu deceniju, a i dalje se bori kao lavica

Dženifer Lopez
21:10 Poznati

Ova glumica je predvidela njihovu bračnu propast: Ono što je tada rekla Džej Lo, sada odjekuje

Džejn
09:33 Lepota i Moda

Udobne i lepe: Džejn Fonda zablistala u baletankama iz snova, čine da svaka kombinacija izgleda fenomenalno

Džejn
20:49 Lepota i Moda

Žene joj zavide: Džejn Fonda izgleda kao devojčica u devetoj deceniji, očarala fanove na Kanskom festivalu

Džejn Fonda
10:38 Poznati

"Moj momak mora da ima 20 godina": Holivudska diva pošteno nasmejala publiku, otkrila zašto želi mlađeg dasu!

Džejn Fonda je promenila stavove i poslala važnu poruku: ''Prestala sam da se zatežem da ne bih izgledala izobličeno''
19:50 Poznati

Džejn Fonda je promenila stavove i poslala važnu poruku: ''Prestala sam da se zatežem da ne bih izgledala izobličeno''

Džejn Fonda progovorila o svom zdravlju: Iako je u devetoj deceniji, oseća se sjajno, njene savete će upamtiti svaka žena!
12:20 Poznati

Džejn Fonda progovorila o svom zdravlju: Iako je u devetoj deceniji, oseća se sjajno, njene savete će upamtiti svaka žena!

1 2
most-read

Najčitanije

bojler
13:10 Dom i saveti

Električar otkrio trik: Uradite ovo kada palite bojler i račun za struju će biti duplo manji

krompir
09:20 Dom i saveti

Pojavila se jeziva slika: Bežite od ovakvih krompira kao đavo od tamjana

kiseli kupus
11:05 Dom i saveti

Bugarski trik za savršen kiseli kupus: Dodajte ovo zrno u bure i nikad se neće pokvariti

hladne noge
16:36 Zdravlje

Stalno su vam noge hladne, a cirkulacija loša? Rešenje nisu vunene čarape, već 1 namirnica koja greje i na debelom minusu

vlaga
14:03 Dom i saveti

Moler otkrio kako da se rešite vlage i buđi: Dovoljna je samo jedna čašica ovog proizvoda

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

cimet i med
21:38 Dom i saveti

Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo

jelka
21:08 Dom i saveti

Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku

doktor šeno
20:45 Dom i saveti

"Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana

probiotik
19:05 Dom i saveti

Niko ne mari kad ih pije: Probiotik se nikad ne uzima u ovo vreme i zajedno sa ovim lekovima

kupus
18:37 Dom i saveti

Presolili ste kupus? Bez brige, jedna namirnica rešava problem ako se ubaci u bure, a nije krompir

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Sony Pictures Entertainment
22:03 Ispovesti

Ako vas neko ponizi, recite samo OVO: Gledajte kako ostaje bez teksta

cimet i med
21:38 Dom i saveti

Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo

jelka
21:08 Dom i saveti

Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku

doktor šeno
20:45 Dom i saveti

"Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana

baka
20:22 Ispovesti

Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"

horoskop
19:54 Horoskop

Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.