Što su stariji, to su bolji: Holivudski zavodnici se slikali zajedno, žene padaju u nesvest od tolike količine šarma!

Vesti 15.08.2024 19:50 0

Holivudski zavodnici Bred Pit i Džordž Kluni pozirali su zajedno za naslovnu stranu poznatog časopisa.

bred pit i džordž kluni

Printscreen/Instagram

Bred Pit i Džordž Kluni su holivudske zvezde koje žene obožavaju. Iza njih su brojne uloge, nagrade, ali i zanimljivi ljubavni životi. Dva holivudska šmekera su se zajedno slikala za naslovnu stranu septembarskog izdanja magazina „GQ“, a njihove fotografije su oduševile žene širom sveta.

bred pit i džordž kluni

Printscreen/Instagram

 

Slike iz dvorca oko koga se Bred sudi s Anđelinom

Poznati glumci su uradili niz fotografija povodom najave filma "Vukovi" i pričali o svom prijateljstvu, saradnji i dugogodišnjim karijerama. Na video snimku koji se pojavio na internetu Bred Pit i Džordž Kluni poziraju u vodi, obučeni u bela odela i s naočarima za sunce.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

 

Intervju i prateće fotografisanje urađeni su u dvorcu Miraval, u Francuskoj, gde su se Bred Pit i Anđelina Džoli venčali u avgustu 2014. Vinarija i imanje su centar pravne bitke između bivših supružnika nakon što je Anđelina prodala svoju polovinu 2021. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ (@gq)

 

Dugogodišnji prijatelji koju čuvaju jedno drugom leđa

"Mi smo dugo prijatelji", rekao je Kluni u intervjuu. "Stvari se u životu komplikuju i uvek treba da se uverite da li je vaš prijatelj dobro". Bred je pohvalio svog prijatelja Kluniju kao osobu koja je "verovatno najbolja u razumevanju, sagledavanju šahovske table i potencijalnih poteza". "Zovem ga kad god zagusti", rekao je Bred i dodao da se poznaju od '90-ih godina, kao i da su zajedno prošli kroz mnogo životnih preokreta. "Znam da mi čuva leđa. Ja njem čuvam leđa", rekao je Pit.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading