Sad je jasno od koga je nasledila lepotu: Amal Kluni uslikana u šetnji sa majkom koja izgleda fantastično uprkos godinama

Olja Jelić Vesti 03.10.2023 20:57 0

Kako bi bila uz ćerku i zeta, Baria Alamudin stigla je u Njujork i sa Amal i Džordžom provela vikend. Sa njima je bila na dobrotvornoj večeri koju su organizovali, a potom su zajedno otišli i na večeru

Amal Kluni sa majkom

Profimedia

Iako smo navikli da Amal Kluni viđamo u društvu njenog supruga, holivudskog glumca Džordža Klunija, ovog puta je 45-godišnjakinja snimljena čak dva dana zaredom u društvu svoje majke. 75-godišnja Baria Alamudin sa ćerkom i zetom je stigla na dobrotvornu večeru koju je organizovao slavni holivudski par, odnosno njihova organizacija The Clooney Foundation For Justice.

Reč je o događaju održanom u njujorškoj javnoj biblioteci, a kojem su prisustvovale i najveće holivudske zvezde, a među njima odlično se snašla i elegantna Baria, koja je ponosno pozirala sa Amal i Džordžom. Baria Alamudin se pred fotografima ponašala kao da joj je to deo svakodnevice, a mnogi su primetili njenu neverovatnu lepotu i eleganciju, uprkos godinama.

Za ovaj događaj odabrala je haljinu sa plaštom u kraljevski ljubičastoj boji koja je imala detalje poput dragog kamenja posložene po rubu.

Nekoliko dana nakon toga Baria je ponovno snimljena, ovoga puta samo s Amal, dok izlaze iz hotela i odlaze na ručak, a svi zajedno bili su i na večeri u jednom njujorškom restoranu.

Lepa Amal Kluni od majke je nasledila lepotu, ali i pamet. Naime, Baria Alamudin je i sama veoma uspešna novinarka, koja je za svoj rad i nagrađena priznanjima, a radila je godinama i kao televizijska voditeljka i urednica.

 

@najzena.rs Pitali smo veštačku inteligenciju ko su najlepše žene u Srbiji 🙂 Jedno ime baš i nismo očekivali, a nas zanima da li se vi slažete sa izborom? 🙂 #najžena #žena #veštačkainteligencija #srbija #fypシ #fyp ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading