Bred Pit danas puni 60 godina! Prvu glavnu ulogu je imao u srpskom filmu, partnerka mu je bila naša čuvena glumica, a honorar "bedan"

Vesti 18.12.2023 16:40 0

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu danas slavi 60. rođendan. Zbog mladolikog izgleda holivudskog lepotana to je teško poverovati. A da li ste znali da je prvu glavnu ulogu imao u našem filmu?

bred pit

Shutterstock

Bred Pit je dva puta bio proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu u magazinu „People“, 1995. i 2000. godine. Imao je brojne ljubavi, ali su samo dve ostale upamćene – Dženifer Aniston i Anđelina Džoli sa kojom je dobio troje dece.

U bogatoj karijeri ostvario je brojne uloge, a među najupečatljivijim su u filmovima „Telma & Luiz“, „Klub boraca“, „12 majmuna“, „Nemilosrdni gadovi“. 

bred pit

Profimedia

 

Prvu glavnu ulogu je 1988. godine dobio u Jugoslaviji, u filmu „Tamna strana sunca“, u kome je glumio mladog Amerikanca kojeg porodica vodi na Jadran kako bi se izlečio od kožne bolesti. Reditelj filma je Božidar Nikolić, koji je od 400 kandidata za glavnu ulogu izabrao Breda Pita. Glumac je bio veoma srećan iako je plaćen samo 1523 dolara za sedam nedelja snimanja. U tom filmu je njegovu majku igrala Milena Dravić.

bred pit

Shutterstock

 

U nedavnom je intervjuu Bred Pit je priznao kako je s godinama malo usporio sa snimanjem filmova, ali se njegovi obožavaoci slažu u tome da izgleda kao da su za njega godine stale. I dalje je zgodan, lep i - san mnogih žena.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading