Ko je Vera Ristić, plavokosa žena iz teniserove lože? Tašta Novaka Đokovića, plakala kao kiša posle pobede svog zeta

Nedeljko Tišanović Vesti 04.08.2024 22:02 0

Njeno pojavljivanje ne Olimpijskim igrama - zaintrigiralo javnost.

Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena, u meču se protiv Karlosa Alkaraza, Novak Đoković slavio je pobedu u dva seta i osvojio olimpijsko zlato na Olimpijskim igrama u Parizu.

Novaka je sa tribina bodrila porodica Đoković. Sa tribina su se čuli i glasovi podrške od njegovih mezimaca Tare i Stefana kao i od supruge Jelene, ali izgleda da je najveća za Novaka stigla od od plavokose dame, Vere Ristić.

Ona je kada je teniser došao da se pozdravi sa porodicom i prijateljima bila vidno uplakana posle Novakovog trijumfa. Inače, Vera u Novakovom i Jeleninom životu zauzima posebno mesto, jer se trudi da im bude podrška i često brine o svojim unucima, Stefanu i Tari.

Pored tašte Novaka Đokovića koja je prava dama, sa tribina veliku pažnju svetskih medija, svojim dobrim raspoloženjem, privukla je i njena unuka Tara, koja je u rukama nosila transparent sa napisom.

Tata je najbolji. 

 

 

Podsetimo da je ime Vere Ristić poslednjih godina počelo da se intenzivno pojavljuje u medijima. Doduše, ne zbog toga što joj je ćerka udata za najboljeg sportistu planete, već zbog činjenice da se firma, na čijem je čelu, bavi izgradnjom mini-hidroelektrana po Srbiji, piše Hello magazin.

Moja majka se godinama ne bavi izgradnjom mini-hidroelektrana i nema nikakav uticaj na najnovije projekte koji se sprovode u zemlji. Žao mi je ako u Srbiji priroda trpi zbog stvaranja mini-hidroelektrana, jer to nije smisao održive energije. Uverena sam da niko iz moje porodice tome nije doprineo. Naprotiv, kao porodica koja se deceniju bavi humanitarnim radom, sve napore usmeravamo ka našoj deci, učeći ih zdravim navikama i zaštiti i poštovanju životne sredine — stala je Jelena u odbranu majke kada se našla na meti kritika onih koji se aktivno bore za zaštitu reka Srbije.

 

Bonus video: 

 

Komentari (0)
Loading