Jelena Đoković nosi najtraženije sandale na svetu: Izdužuju noge, čine vas vitkijim, a možete da ih kupite i za 2.800 dinara

Jelena Vukelić Vesti 29.07.2024 10:54 0

Početkom 2000-ih modnom scenom vladale su minimalističke sandale, toliko jednostavne, bez bilo kakvih detalja, čiji je osnovni zadatak bio da naglase stajling, a ne da ga zasene

Jelena Đoković

Profimedia

E onda su pojavile sandale s platformom, modeli s vezanjem sve do članaka i kolena, pa sve do sandala kojima se kajiš kopča oko zgloba. Srećom, slingback modeli od pre nekoliko sezona polako ali sigurno vratili su se na modnu scenu. Prvo s klasičnim modelima špic salonki sa prepoznatljivim kajišem iznad pete. Taj model posebno je osvojio ljubiteljke mode koje žele i udobnost i trend.

I sve to je pripremilo teren za veliki povratak slingback sandala, ultimativnog modela ovog leta. Naime, za razliku od modela s kajišem koji se kopča oko zgloba, minimalističke slingback sandale noge čine dužim i vitkijim. Najčešće dolaze s tankim kajišem, jednim preko prstiju, i drugim koji ide iza pete, pružajući maksimalnu udobnost i veliku dozu stila.

Njima nije odolela ni Jelena Đoković koja je na otvarenje Olimpijskih igara u Parizu stigla u besprekorno minimalističkom stajlingu s francuskim potpisom.

 

 

Belu minimalističku haljinu, tako jednostavnu a efektnu, s potpisom Christiana Diora, uparila je upravo sa slingback sandalama crne boje. Efektne u svoj svojoj jednostavnosti, slingback sandale dale su nekoliko centimetara visine, a Jelenine vitke noge učinile još vitkijim i dužim. 

Ovake brendirane sandale koštaju po nekoliko stotina evra, a u našim prodavnicama slične verzije možete da nađete i za 2.800 dinara, pa naviše.

 

Komentari (0)
Loading