Sara (63) je potrošila preko 700.000 evra kako bi izgledala mlađe od svoje ćerke: "Prestaću sa operacijama tek kad me budu sahranili!"

Tatjana Badarević Vesti 01.08.2024 13:48 0

Sara je konstantno opsednuta izgledom svoje ćerke i želi da njena kože bude večno mlada.

Sara Burž

Printscreen/Facebook

 

Sara Burž (63), koja živi između Španije i Stratford-upon-Avona sa suprugom Tonijem (64), potrošila je više od 600.000 funti na estetske zahvate (što je preko 700 hiljada evra). Ova obožavateljka plastičnih operacija ima opaki plan, a to je izgledati mlađe čak i od sopstvene ćerke, iako je čak 43 godine starija od nje.

Sara je otkrila da može da dobije botoks i filere po nižoj ceni zahvaljujući svom poslu, insistirajući da nije ljubomora ta koja je motiviše da se takmiči sa lepotom svoje ćerke Popi, već potraga za večnom mladošću.

- Nije da sam ljubomorna na Popi; drago mi je da izgleda prekrasno. Ali nedostaje mi taj mladalački sjaj. Ona me stalno podseća na to kako želim da izgledam - rekla je Sara.

 

 

Priznala je da ima plan

- Zapravo, želim da izgledam još mlađe od nje! Zavisna sam od operacija - jednom kad isprobate poboljšanje svog izgleda i znate šta je moguće, želite to stalno da radite - navela je.

Sara je bila i ranije zvezda medija. Naime, 2012. postala je poznata po tome što je tada sedmogodišnjoj Popi poklonila bonove za plastične operacije, uključujući bon za povećanje grudi vredan 7.300 evra.

Popi, koja sada ima 20 godina, još uvek nije iskoristila bonove, ali Sara kaže da su njeni kad god ih želi. Takođe je otkrila da Popi ubrizgava filere i botoks u pazuhe kako bi smanjila znojenje.

- Smatram da su operacije osnažujuće, način preuzimanja kontrole nad vlastitim izgledom - izjavila je.

 

 

- A Popi nije samo opsednuta svojim izgledom, uči da postane pilotkinja - uravnotežena je i odlično napreduje - dodala je.

Sara je priznala da sama sebi ubrizgava botoks ili filere svake dve nedelje pa je celokupno potrošila više od 600.000 funti na estetske zahvate (preko 700 hiljada evra).

Priznala je da više ne zna na koliko je zahvata bila, uključujući vaginalno podmlađivanje, podizanje grudi i zadnjice te zatezanje lica.

Ljubiteljka operacija priznala je da ponekad zažali što je krenula tim putem, jer povremeno gleda svoje prijateljice i poželi da bude poput njih i ne brine o starenju.

Međutim, Sara nema nameru da uspori, izjavljujući da će prestati da brine o svom izgledu "tek kada je budu sahranili."

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading