Krili su se od svih, nisu delili fotografije, ali su ih razotkrili: Znate li koja uspešna sportistkinja je bila ljubav Bogdana Bogdanovića

Nedeljko Tišanović Vesti 04.08.2024 20:22 0

Imao je turbulentan ljubavni život..

bogdan

EPA-EFE/ERIK S. LESSER SHUTTERSTOCK OUT

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović i teniserka Olga Danilović bili su u emotivnoj vezi pre par godina. 

Od početka njihove ljubavi, bili su tema medija koji su neprestano izveštavali o njihovoj ljubavi, iako su se retko pojavljivali u javnosti zajedno i da sve ostane tajno. 

Ipak, ljubav nije brzo opstala. Iako ni Bogdan ni Olga nisu na svojim nalozima na društvenim mrežama objavljivali zajedničke fotografije od prvog dana kada su započeli svoju vezu, svi su znali da između njih nešto ima.

Jednom je čak i osvanula slika sa venčanju Olgine koleginice, teniserke Jovane Jakšić i Vujadina Jovića, a tom prilikom je srećni par objavio zajedničku fotografiju na Instagramu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuja Jovic (@vujajovic)

 

Ipak, sreću su našli razdvojeni. Prema svemu sudeći, kapiten reprezentacije Srbije je uplovio u novu emotivnu vezu, kao i Olga. 

Prema pisanju medija, teniserka i njen partner Jan Oblak ne skrivaju emocije. Od kada su obelodanili vezu, svaki slobodan trenutak provode zajedno. Nažalost, zbog čestih povreda, Olga je imala dosta slobodnog vremena u 2023, pa je bila u Španiji, bodreći golmana Atletika. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jan Oblak (@oblakjan)

 

 

 


Danilovićeva je Božić proslavila sa Oblakom u Sloveniji, a fotografije je podelila na Instagramu.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading