Spremite se za ljubavnu bajku: Pet znakova koji će ovog leta doživeti erupciju emocija i strasti

Olja Jelić Vesti 02.05.2024 09:19 0

Ovih pet horoskopskih znakova ovog leta doživeće pravi emotivni rolerkoster

Par

Shutterstock

Ovih pet horoskopskih znakova će ovog leta doživeti neverovatnu ljubav i erupciju strasti.

Bik

Bikovi se najbolje osećaju kada su materijalno obezbeđeni. Sledi vam veliki uspeh u karijeri jer će vaša marljivost doneti plodove.Postojaće brojni kandidati koji će se takmičiti za vašu pažnju, došlo je pravo vreme je da krenete u potragu za srodnom dušom.

Blizanci

Nakon unutarnjeg potresa krajem maja, Blizanci će biti spremni zaroniti u nove i uzbudljive veze. Za vas je ovo leto ljubavi, Vreme je da saznate što je prava ljubav. Krenite na kratko putovanje s novim partnerom početkom juna.  Ovaj put pokušajte s novim pristupom u izgradnji odnosa, nemojte koristiti iste obrasce koji su uzrokovali propast prošlih odnosa.

Vaga

U avgustu će Venera, vaša vladajuća planeta preći u znak Vage, Spremite se na pažnju. Svaki vaš izlazak završiće se sticanjem novih kontakata.Ipak, birajte svoje saputnike mudro, pogledajte njihovo udvaranje i trud koji ulažu da bi kod vas stvorili “wow” efekt.

Jarac

Početkom godine Jarčevi su bili zaokupljeni samousavršavanjem, a ljubav je nestala u pozadini. Vreme je da promenite situaciju! Pod uticajem retrogradnog Plutona osećaćete se potpuno drugačije od onoga kako ste navikli.

Počećete da obraćate pažnju na potpuno drugačiji tip partnera. Uživajte u romantici. 

Ribe

Na ljeto će se dve planete biti retrogradne u Ribama. Saturn će započeti svoje retrogradno kretanje 29. juna, Neptun će mu se pridružiti nešto kasnije – 2.jula. U to će vreme ljudi će početi više da obraćaju pažnju na vas. U ovom periodu komunikacija sa ljudima osobno biće lakša.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading