O njoj danas svi pričaju: Ko je misica za koju se veruje da je osvojila srce Bogdana Bogdanovića

Jelena Vukelić Vesti 08.09.2023 18:44 0

Njega mnogi opisuju kao jednog od najatraktivnijih košarkaša u našoj zemlji, dok je ona prava lepotica.

Bogdan Bogdanović

ATA Images

Bogdan Bogdanović, srpski košarkaš, često je tema medija ne samo zbog svog neospornog talenta i izvanredne igre, već i zbog svog privatnog života.

Mnoge dame zastanu na sam spomen njegovog imena, ali on vešto čuva svoju ljubavnu sferu daleko od očiju javnosti i retko govori o njoj u medijima.

Pre otprilike godinu dana, na domaćim portalima se pojavila vest da Bogdan ima novu devojku. Navodno su zajedno prisustvovali svadbi njegovog saigrača iz Atlante, Danila Galinarija, koja se održala u Italiji u avgustu 2022. godine.

Tada su se pojavile slike na kojima Bogdan prisno drži prelepu brinetu u elegantnoj narandžastoj haljini. Otkrilo se da je reč o Britani Neti, atraktivnoj američkoj manekenki i dizajnerki, koja je nekad bila u konkurenciji za titulu mis Nju Džersija i zauzela je mesto prve pratilje.

 

Iako je izuzetno lepa, njen talenat nije ograničen samo na modu i modeling. Takođe radi kao tehnički dizajner u jednoj od najmoćnijih kompanija na svetu. 

Osim toga, aktivno se bavi borbom za prava žena, posebno u tehnološkom sektoru, i angažuje se u organizacijama koje se bave smanjenjem rodne neravnoteže.

Što se tiče Bogdana, nije ni potvrdio ni demantovao ovu vezu, pa ne možemo sa sigurnošću tvrditi da su i dalje zajedno.

Komentari (0)
Loading