Nije oduvek sve bilo sjajno, umalo se nisu venčali: Princ Vilijam i Kejt imali krizu u vezi, a onda se ona maskirala u medicinsku sestru

Nedeljko Tišanović Vesti 31.07.2024 11:20 0

Nisu sve stvari bile idealne u njihovom braku...

princ vilijam

Profimedia

Veza između princa Vilijama i Kejt Midlton nije uvek bila bajka. Nova knjiga Roberta Džobsona, "Ketrin, princeza od Velsa", otkriva da su kraljevski par i te kako imali svoje probleme, uključujući i kratki prekid u 2007. godini, tri godine pre nego što su se verili, prenosi New York Post.

Prema knjizi, Vilijam i Kejt su se u to vreme ozbiljno posvetili svojoj vezi, a Krejt je čak bila pozvana na Vilijamovu vojnu maturu u decembru 2006. Međutim, Džobson piše da je Ketrin znala da se Vilijamu ne žuri sa prosidbom i bila je spremna da sačeka dok on ne bude spreman. Kada je Vilijam iznenada otkazao njihove planove za doček Nove godine 2006. godine, Kejt je shvatila da nešto nije u redu.

Nedugo zatim, Vilijam ju je nazvao i raskinuo sa njom. Navodno je rekao da oboje treba da daju jednom drugom malo prostora kako bi pronašli svoj put i da ne može da joj obeća zajednički život u budućnosti. 

U emocionalno napetom tridesetominutnom razgovoru, oboje su priznali da su na različitim stranama — napisao je Džobson. 

To je bio razoran udarac za Ketrin, koja se osećala duboko iznevereno jer je ostavljena preko telefona.

Kejt Midlton

Profimedia

 

 

Nakon razlaza, Vilijam je navodno otišao u londonski noćni klub Mahiki, dok je Kejt putovala u Dablin sa majkom Kerol Midltnom, a potom na Ibicu sa prijateljicom. Na kraju, Vilijam je počeo da se predomišlja i ponovo se sreo sa Kejt na kostimiranoj zabavi.

Kate je stigla obučena kao medicinska sestra, a Vilijam je prišao. Proveli su prvi deo večeri duboko razgovarajući pre nego što su otišli na plesni podijum, gde su se na kraju poljubili — piše Džobson.

Nakon pomirenja 2007. godine, Vilijam i Kejt su se verili 2010. godine, a venčali su se na raskošnoj ceremoniji u Vestminsterskoj opatiji 29. aprila 2011. godine.

Princ i princeza od Velsa govorili su o svom kratkom prekidu u intervjuu za ITV kada su bili vereni

Oboje smo bili vrlo mladi, bilo je to na univerzitetu, oboje smo se nekako pronašli kao takvi i bili različiti karakteri i slično — rekao je tada Vilijam.

Kejt Midlton

Profimedia

 

 

Bilo je puno pokušaja da pronađemo svoj put i odrastali smo, ali na kraju je sve izašlo na dobro.

I mislim da tada nisam bila baš srećna zbog toga, ali zapravo me to učinilo jačom osobom. Naučiš stvari o sebi koje možda nisi shvatao, veza te može prilično zaokupiti kada si mlad, iako to nisam mislila u to vreme — dodala je Kejt.

Sada su u braku 13 godina i ponosni su roditelji troje dece, Dordža, Šarlot i Luia. Vilijam neprekidno pokazuje svoju ljubav prema Kejt poslednjih nekoliko meseci otkako je princezi dijagnostikovan karcinom.

 

Bonus video:

 

Komentari (0)
Loading