Vilijam je raskinuo sa Kejt preko telefona: Slomio joj srce na brutalan način, a onda - šok preokret

Tatjana Badarević Vesti 30.07.2024 21:00 0

Vilijam i Kejt su se pomirili na žurci njihovog zajedničkog prijatelja.

kejt midlton

Shutterstock

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton važe za najomiljeniji kraljevski par na svetu, no malo ko zna da su jednom prilikom skoro raskinuli, kako piše Times of India.

Par se upoznao na Univerzitetu Svetog Endrua te su isprva bili prijatelji, a onda je sve promenila jedna Kejtina modna šetnja. 

Naime, ona je na humanitarnoj modnoj reviji prošetala u poluprozirnoj haljini, na šta je princ Vilijam svom prijatelju Fergusu Bojdu navodno rekao: "Opa, Ferguse, Kejt je zgodna!"

Ubrzo su započeli vezu, a Britanci su s nestrpljenjem čekali objavu veridbe. No, 2007. godine u tabloidima se pojavila vest o raskidu. Pričalo se da su Vilijam i Kejt otvoreno razgovarali za Uskrs, a princ se navodno požalio da ga život kraljevića sprečava da uživa u mladosti i slobodi. 

 

 

Razgovor je završio s nadom da će se stvari rešiti, da bi nakon nekoliko dana Vilijam raskinuo vezu jednim telefonskim pozivom. Kako je svojevremeno pisao Mirror, princ Vilijam pozvao je Kejt dok je bila na poslu. Izašla je na parkirng, što su svi primetili kao vrlo neobično jer je obično telefonirala na radnom mestu.

"Izašla je napolje iz straha da neko ne čuje razgovor. Kejt je celo vreme hodala i izgledala uzrujano, kao da se svađa. Ali nije plakala. Pročulo se da je to Vilijam i da imaju problema. Sada je jasno o čemu se radilo. Kad se vratila u kancelariju, nije ništa rekla, a onda je nestala i nije se vratila taj dan. U tom trenutku nismo previše razmišljali o tome. Ali kad sad razmislim, to je definitivno bila svađa između dečka i devojke", rekao je tada neimenovani bivši princezin kolega za spomenuti portal i dodao da su svi primetili da se nešto događa.

 

 

Prvi put nakon raskida, mladi par se ponovo okupio na zabavi pod maskama koju je organizovao njihov zajednički prijatelj, višestruki prvak u džokeju Sem Veli-Koen. Kako Robert Džobson piše u najnovijoj biografiji Ketrin, princeze od Velsa, lepa Kejt tada se pojavila u izazovnom kostimu medicinske sestre, a princ Vilijam nije mogao celo veče da se odvoji od nje.

"Došla je obučena kao medicinska sestra, a Vilijam joj je stao na put. Potom su prvi deo večeri proveli duboko u razgovoru pre izlaska na plesni podijum, gde su se na kraju i poljubili", otkrio je Džobson.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading