DEFINITIVNO RASTANAK Iako je za njega bila ispunjenje sna, Ben Aflek nije mogao jedno da podnese kod Džej Lo, zbog čega je spakovao kofere i otišao

Slobodanka Ćorić Vesti 18.07.2024 15:07 0

Par se suočava sa mesecima spekulacija o raskidu, a izvor za Page Six je rekao da je njihov brak navodno bio gotov još od marta

Ben i Džej Lo

Profimedia

Ben Aflek je, prema navodima izvora, smatrao da mu je brak sa Dženifer Lopez uneo "previše drame" u život.

Njihov brak je nedavno bio podložan glasinama o razvodu, a spekulacije su eskalirale nakon što su proslavili drugu godišnjicu braka na različitim obalama.

Izvor za OK! Magazine je izjavio da je navodni raspad njihovog braka ostavio 51-godišnjeg dobitnika Oskara da liže svoje rane.

"Dženifer je bila Benova sanjana žena", rekao je jedan insajder. "Ali bilo je stalno dramatično."

"On se oseća loše zbog toga i depresivan je što nije uspelo, iako zna da je završetak prava odluka", dodao je izvor.

Izvor je takođe istakao da su njihovi potpuno različiti načini života dodatno opteretili njihovu vezu.

"Dženifer ima veliki pratilac koji je prati svakodnevno - tim za glamur, snimatelje, fotografe, pomoćnike, trenere", rekao je izvor.

"Pokušala je da objasni Benu da biti Dženifer Lopez je posao 24/7. Ona je svoj brend, ona živi i diše to, dok Ben može svoj posao ostaviti za vratima ako želi. Dženifer drži glavu visoko. Ne želi da bude viđena kao negativac."

"Oni su prošli kroz faze kada stvari nisu bile sjajne između njih zbog njihovih različitih ličnosti i nedostatka vremena koje provode zajedno", dodao je drugi izvor.

Drugi izvori tvrde da je pevačica bila "zgrožena" kada je saznala da je Ben iselio svoje stvari iz njihove novopredstavljene vile od 60 miliona dolara u Beverli Hilsu.

Page Six je kontaktirao predstavnike Dženifer i Bena za komentar.

Samo dan nakon njihove godišnjice u utorak, nominovana za Gremi, Dženifer je viđena kako vozi bicikl kroz Hamptonse.

Sa druge strane, Ben je bio viđen u odelu u svojoj kancelariji u Los Anđelesu u utorak.

Komentari (0)
Loading