"Bila je na samrti, a on nije imao ni mrvicu ljudskosti": Evo šta je bivši Šenon Doerti uradio na dan njene smrti

Tatjana Badarević Vesti 16.07.2024 18:01 0

Prijateljica Šenon Doerti provala je njenog bivšeg Kurta Isvarienka zbog nedostatka ljudskosti.

Šenon Doerti

Profimedia

 

Prijateljica Šenon Doerti prozvala je bivšeg supruga pokojne glumice zbog nedostatka ljudskosti.

Smrt glumice Šenon Doerti potresla je svet, a njene najbliže sada su uznemirile i nove informacije.

Naime,saznalo se da je glumica dan pre smrti, 12. jula, potpisala papire za razvod od fotografa Kurta Isvarienka, dok ih je on potpisao na sam dan njene smrti 13. jula, piše Daily Mail.

Šenon Doerti

Profimedia

 

 

Razvod su finalizovali van suda, a navodi se i da su obe strane sklopile sporazum te da je to bila neosporna odluka za oboje.

Isvarienka je zbog toga na LinkedInu prozvala Šenonina prijateljica, poslovna savetnica Tara Furiani.

"Jako sam tužna i uznemirena zbog smrti svoje prijateljice Šenon... Zbog razvoda kroz koji je u to vreme prolazila. Njen rak dojke bio je u četvrtom stadijumu i metastazirao je na druge delove tela, smrt je bila neizbežna i to je znala... pomirila se s tim. No bol i patnja u mesecima koji su prethodili tome nisu morali biti toliko duboki da je njen suprug samo bio normalno ljudsko biće. Mogao je pokazati samo malo ljudskosti prema svojoj umirućoj supruzi" , napisala je Furiani. "Život je jako težak... Još je teži ako imate rak i ostanete bez podrške na koju ste računali", istakla je te je ovom prilikom i upozorila žene na važnost preventivnih pregleda.

Šenon Doerti

Profimedia

 

 

U komentarima su i mnogi drugi uputili ljutite poruke Isvarienku.

Doerti i Isvarienko venčali su se 2011. godine, a glumica je u aprilu prošle godine predala papire za razvod.

"Razvod je zadnje što je Šenon htela. Nažalost, osećala je da nema drugih opcija. Možete se obratiti Kurtovoj agentkinji Kolijer Grim jer je ona intimno umešana u to", rekla je tada publicistkinja glumice Lesli Sloan za medije, čime je dala naslutiti da je razlog njihovog razvoda bila druga žena.

Šenon u ljubavi nikad nije imala sreće. Od prvog verenika Dina Džeja Fektora, naslednika kozmetičkog carstva, rastala se svega nekoliko nedelja nakon prosidbe, a on je zatražio sudsku zabranu prilaska bivšoj verenici te ju je optužio za pretnje i fizičko zlostavljanje. S prvim suprugom, glumcem Ešlijem Hamiltonom, u braku je izdržala svega šest meseci, a s profesionalnim igračem pokera Rikom Salomonom zatražila je poništenje braka nakon devet meseci.

Šenon Doerti

Profimedia

 

 

Podsetimo, Šenon je preminula u 54. godini, nakon dugogodišnje bitke s karcinomom. Rak joj je prvi put dijagnostikovan 2015. godine, nakon čega je prošla hemoterapiju i zračenje.

U aprilu 2017. na Instagramu je otkrila da je bolest prestala napredovati, ali do 2019. godine rak se vratio. Već sledeće godine napredovao je do četvrtog stadijuma, a pred kraj prošle godine otkrila je da joj se rak nakon dojki i mozga proširio i na kosti.

Šenon Doerti

Profimedia

 

 

Ostaće upamćena kao Brenda Volš iz kultne serije iz devedesetih "Beverly Hills, 90210", ali i po brojnim drugim ulogama koje je ostvarila tokom karijere, koju je započela kao devojčica.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading