13:55 Poznati Obustavljeno lečenje Kralja Čarlsa III zbog ovog razloga: Odmah morao je da prekine sa terapijama
10:15 Ispovesti Kupila sam sebi prsten za rođendan, ... ne znam da li ću ga dočekati: Vedrana Rudan otkrila kako se bori s rakom
14:58 Zdravlje Onkološka nutricionistkinja otkriva: "Nikada ne poručujem ovu hranu i znam da sigurno neću oboleti od raka"
09:40 Zdravlje Imala je samo nekoliko minuta da donese najtežu odluku: Mislila je da ima prehladu, ali je saznala da mora da bira između svog života i bebe
14:30 Poznati 288 dana proveo sa njom na onkologiji: Ovo je supruga Radoša Bajića, koja je pobedila karcinom
18:45 Zdravlje Karcinomi pre 100 godina bili retke bolesti: Doktor Kovčin otkriva zbog čega sve više mladih oboleva od raka, i kako se zbog jednog pacijenta ošišao do glave
13:09 Zdravlje U kojim situacijama je rak izlečiv, a u kojima nije? Doktor Žegarac otkrio sa kojim vrstama karcinoma ljudi mogu da žive dugo
08:55 Ispovesti Kad je saznala da boluje od raka sa mužem donela čudnu odluku: Njena želja je samo da uživa u ostatku života
18:40 Zdravlje Od ovog raka najčešće oboljevaju ljudi preko 50 godina: Rani znaci su veoma jasni, dobro obratite pažnju
09:30 Ispovesti Džena (21) je na ramenu napipala KVRŽICU: Lekar joj je rekao da ju je UJEO insekt, a posle par meseci je UMRLA
14:40 Ispovesti Frizer pokazao neverovatnu EMPATIJU: Ono što je uradio dok je ŠIŠAO ženu koja boluje od karcinoma je izuzetno, a onda mu se i KOLEGE pridružile
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale