Poznatu glumicu muž mučio do smrti: Šenon je saznala da je suprug vara pred operaciju tumora mozga

Vesti 14.07.2024 15:24 0

Poznata glumica je preminula juče, u 53. godini života, potvrdili su njeni najbliži.

Šenon Doerti

Printscreen/Youtube

Holivudska zvezda Šenon Doerti umrla je juče, nakon dugogodišnje borbe sa rakom. Šenon se proslavila u serijama „Beverli Hils“ i „Čari“ koje su i kod nas bile veoma popularne. Šenon Doerti je čak i u četvrtom stadijumu raka imala velikih problema sa bivšim mužem.

Imao je ljubavnicu

Šenon je optuživala supruga Kurta da od njega ne dobija novac za lečenje, a ne može ni da se razvede više od godinu dana. Slavna glumica je bolovala od raka i nije mogla da radi pa su joj mesečna primanja bila sve manja. Kada je podnela zahtev za razvod, kao razlog je navela „nepomirljive razlike“, ali je medijima dala do znanja da pomoćnica njenog supruga „ima nešto“ sa tim razvodom.

"Razvod je poslednje što je Šenon htela. Nažalost, osećala je da nema drugih opcija. Možete se obratiti Kurtovoj asistentkinji, Kolijer Grim, jer je ona intimno umešana u to“, rekla je njena predstavnica za medije za „USA Today“.

šenon doerti

Shutterstock

 

On se rasipa, a ona nema za lečenje

"Leti našim avionom, odmara u našoj vikendici u Teksasu... Za to vreme ja ću izgubiti zdravstveno osiguranje jer dugo ne radim", izjavila je glumica. Ona 2015. uspela da pobedi rak dojke. Ali se u februaru 2020. vratio.

Šenon je počela da se miri činjenicom da ima rak četvrtog stadijuma, pa je radila i neke bizarne stvari, poput biranja odeće i muzike za svoju sahranu, ipak je isticala je da joj najteže pada to kako njena dijagnoza utiče na njenog supruga i majku koji se s tim teško mire.

šenon doerti

Shutterstock

 

Za prevaru saznala pred operaciju

Ipak, podršku supruga je izgubila u najtežem trenutku, kad joj je otkriven tumor i na mozgu. U svom podkastu je otkrila da je za prevaru saznala upravo tog jutra kad je trebalo da ima operaciju mozga. "Na operaciju sam išla rano ujutru i to nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao ljubavnicu dve godine", ispričala je tada Šenon.

Porodica potvrdila njenu smrt

„Teška srca potvrđujem da je preminula glumica Šenon Doerti. U subotu, 13. jula, izgubila je bitku sa rakom posle mnogo godina borbe“, potvrdila je njena dugogodišnja saradnica Lesli Sloun i dodala: „Posvećena ćerka, sestra, tetka i prijateljica bila je okružena svojim najmilijima, kao i njenim psom Bouvijem. Porodica traži njihovu privatnost u ovom trenutku kako bi mogli da tuguju u miru“.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading