Kao mala joj se divila, a onda ih je zajednička bitka spojila: Poznata glumica podelila poslednju poruku Šenon Doerti

Nedeljko Tišanović Vesti 15.07.2024 20:23 0

Olivija je napisala emotivni oproštaj od Brende Volš...

Olivija

Printscreen/Instagram/oliviamunn

Američka glumica Olivija Man se emotivnom porukom oprostila od Šenon Doerti, koja je preminula u 54. godini. Glumice su bile prijateljice, a povezala ih je teška borba s rakom dojke.

Potpuno mi je slomljeno srce zbog smrti Šenon Doerti. Kad su meni dijagnostifikovali rak setila sam se kako je ona hrabra i javila sam joj se. Odmah smo postale prijateljice, što nekad nisam mogla shvatiti jer gledati je u "Beverly Hillsu, 90210" mi je bilo sve kad sam imala 10 godina. (Šenon Doerti kao Brenda Volš je bila i uvek će biti ikona) — napisala je Olivija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

 

Mun su rak dojke dijagnostifikovali u aprilu 2023. godine, ali je javno otkrila da se bori s bolešću ove godine u martu. Kako je napisala glumica, sa Šenon se povezala jer su delile istu bitku i želju da pomognu drugim ženama.

— Gledajući poslednju poruku koju mi je poslala pre nekoliko meseci - pitala me kako sam i može li učiniti nešto za mene. Šenon je nudila svoju podršku iako je ona bila u završnoj fazi borbe s ovom užasnom bolešću — dodala je glumica.

Rak je je*eno strašan i Šenon se s njim suočila s dostojanstvom, snagom i gracioznošću — poručila je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by o l i v i a (@oliviamunn)

 

Kasnije je Olivija podelila i intervju koji je Šenon dala za People, a u kojem je pričala o umiranju.

Ne bojim se smrti jer znam da idem prema njoj. Mislim da bih se bojala smrti da znam da nisam dobra osoba, ali jesam — rekla je tada Shannen.

Preminuloj glumici su rak dijagnostifikovali 2015. godine, a 2017. godine je rekla da je u remisiji. Rak se vratio 2020. godine, a prošle je godine rekla da se proširio.

 

 

Komentari (0)
Loading