09:37 Poznati "Obećala je da će me proganjati": Najbolja drugarica Šenon Doerti otkrila šta je doživela nakon njene smrti
16:21 Poznati Ovu koleginicu Šenon Doerti nije želela na svojoj sahrani: Pokojna glumica joj bila "trn u oku", a evo i zbog čega
14:15 Poznati Dan pre smrti se razvela od trećeg supruga: Ko je sve "bacio šape" na Brendino bogatstvo
21:28 Poznati "Ja sam bila šefova ćerka, a ona velika zvezda": Glumica se oprostila od Šenon Doerti, a zbog ovih reči bi i kamen zaplakao
18:01 Poznati "Bila je na samrti, a on nije imao ni mrvicu ljudskosti": Evo šta je bivši Šenon Doerti uradio na dan njene smrti
14:20 Poznati Doktor preminule glumice otkrio šokantne detalje poslednjih trenutaka: Evo šta mu je najteže palo
20:23 Poznati Kao mala joj se divila, a onda ih je zajednička bitka spojila: Poznata glumica podelila poslednju poruku Šenon Doerti
19:53 Poznati Svađe, poslovni problemi, razvodi, a samo je htela... Šenon Doerti pred kraj svog života poželela je samo jednu stvar
15:24 Poznati Poznatu glumicu muž mučio do smrti: Šenon je saznala da je suprug vara pred operaciju tumora mozga
11:05 Poznati "Čeka da umrem da ne bi plaćao alimentaciju": Slavna glumica saznala da je muž vara ma dan operacije, a sada je surovo muči iako umire od raka
10:10 Poznati Dok sprema haljinu za sahranu, on je bezočno vara: Glumica koja umire ostala bez para i tuži muža da plati
15:18 Poznati „Pripremam se za onaj svet“: Teško bolesna glumica oseća da joj se bliži kraj, evo šta radi da bi to olakšala najdražoj osobi
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima
17:20 Horoskop Vikend horoskop za svaki znak Zodijaka: Problematične ljubavne scene čekaju jedan znak, Lavovi se izvukli
16:52 Porodica Gde se u Evropi najduže živi? Srbija na dnu liste sa skoro 10 godina kraćim životnim vekom od Švajcarske