,,Jedva sam mogla da stojim": Madona se prisetila jezive infekcije koja je zamalo bila fatalna, sada je svetu uputila važnu poruku

Vesti 06.07.2024 18:32 0

Madona je prvi put progovorila o svojoj hospitalizaciji u objavi na Instagramu objavljenoj 10. jula 2023. godine

Madona

Printscreen/Instagram/madonna

Madona je zahvalna što je ponovo zdrava.

Menadžer i producent Gaj Oziri je krajem juna 2023. godine objavio na Instagramu da je pop zvezda (65) na intenzivnoj nezi zbog „ozbiljne bakterijske infekcije“ koju je razvila nekoliko dana ranije.

„Njeno zdravlje se popravlja, ali je i dalje pod medicinskom negom“, napisao je on. ,,Očekuje se potpuni oporavak."

Godinu dana nakon infekcije pevačica kaže da je zahvalna na „čudesnom“ oporavku.

„Na današnji dan prošle godine, sam se vratila kući iz bolnice nakon što sam preživela fatalnu bolest, jedva sam mogla da stojim u svom dvorištu i da držim jednu prskalicu“, napisala je Madona u objavi na Instagramu u petak, 5. jula. „Napravila sam čudesno oporavila se i imala neverovatnu godinu.”

Muzička ikona je zaključila svoju objavu rečima: „Hvala ti Bože. Život je divan!", dodajući: ,,Srećan 4. jul!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Zajedno sa Madoninim dirljivim natpisom na Instagramu stigao je i niz fotografija sa proslave Dana nezavisnosti, koju je provela u njujorškom hotelu ,,The Standard High Line" sa prijateljima.

Na slikama su viđeni: fotograf Stiven Majzel, dizajner Luar i pevač i saradnik Arka. 

Madona je prvi put progovorila o svojoj hospitalizaciji u objavi na Instagramu objavljenoj 10. jula 2023. godine, pet dana pre nego što je trebalo da počne svoju dugo očekivanu svetsku turneju ,,Celebration", koja je kasnije pomerena.

Pevačica  se zahvalila obožavaocima na njihovoj „pozitivnoj energiji, molitvama i rečima isceljenja i ohrabrenja” dok je detaljno opisala svoj zdravstveno stanje, prenosi People.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

,,Osetila sam vašu ljubav. Na putu sam oporavka i neverovatno sam zahvalna na svim blagoslovima u mom životu", napisala je pevačica. ,,Moja prva pomisao kada sam se probudila u bolnici bila su moja deca. Druga pomisao je bila da ne želim da razočaram nikoga ko je kupio karte za moju turneju. Takođe nisam želela da izneverim ljude koji su neumorno sarađivali sa mnom u pogledu realizacije koncetrata tokom poslednjih nekoliko meseci, ne želim da razočaram bilo koga", napisala je ona.

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading