Šetale su njenog psa: Kim Kardašijan i slavna sestra u detinjstvu radile kod Madone, ali nisu dobile ni dinar!

Vesti 25.04.2024 11:02 0

Jedinstveni aranžman plaćanja između mladih sestara Kardašijan i Madone čini ovu priču posebno fascinantnom...

Kim

Profimedia

Pre nego što je postala poznato ime, rijaliti TV senzacija i milijarderka, Kim Kardašijan je imala skromne početke. Mnogo pre nego što je krasila naslovnice časopisa i dominirala na društvenim mrežama, bila je samo obično dete koje je odrastalo pored jedne od najvećih ikona 20. veka – Madone.

Tokom iskrenog otkrića u emisiji ,,Jimmy Kimmel Live!", podelila je anegdotu iz svog detinjstva. Kada je imala oko sedam ili osam godina, posle škole je šetala psa kraljice popa, Madone, zajedno sa svojom sestrom Kortni Kardašijan.

Kim

Printscreen/Instagram/kimkardashian

 

Jedinstveni aranžman plaćanja između mladih sestara Kardašijan i Madone čini ovu priču posebno fascinantnom. Za uslugu šetnje psa, legendarna pevačica ih nije nagradila ni džeparcem niti poslasticama, već nečim daleko glamuroznijim – svojim nakitom. Kako je Kim ispričala, Madona im je velikodušno poklonila svoj nakit, izazivajući zavist i divljenje među njihovim vršnjacima.

„Ona je bila moja komšinica kada sam imala oko sedam ili osam godina“, otkrila je ona. Šetala sam njene pse. Kortni i ja bismo šetale njenog psa posle škole u ​​zamenu za njen nakit.“

Razmišljajući o tim ranim danima, Kim Kardašijan se kada je Madona odustala od neonske estetike 1980-ih, promene koja je ostavila trajan utisak na njen mladi um. „Izlazila je iz neonske faze 80-ih, pa je jednog dana samo otišla dole i dala nam kutiju za cipele sa svim tim neonskim narukvicama“, nastavila je. „Kortni i ja smo išle u školu i svi su bili kao: ’O moj Bože, obožavam tvoje narukvice!‘ A mi smo rekle kao: ’Hvala, Madona nam ih je dala.

 

Tokom istog intervjua, Kardašijanka je odlučila da se pozabavi nekim od onlajn glasina po pitanju njenog života, čime je jednom zauvek stavila tačku na njih. Tokom segmenta, Džimi Kimel je priznao rasprostranjenost tračeva o slavnim ličnostima. On je istakao da naslovi često mešaju istinu i fikciju i na razigran način predstavljaju seriju glasina o Kim Kardašijan, a zatim ju je pozvao da ih ili potvrdi ili demantuje. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading