Madona popila tužbu: Fanovi pobesnili nakon njenog koncerta u Njujorku, sve je mogla, ali ovo nikako!

Vesti 06.04.2024 20:00 0

posetioci koncerta Majkl Felouz i Džonatan Haden podneli su tužbu nakon što je pevačica zakasnila dva sata

Madona

SplashNews.com / Splash / Profimedia

Madona je odgovorila na grupnu tužbu koju su fanovi podneli nakon jedne od njenih emisija u Njujorku u januaru. Pevačica je podnela zahtev za odbacivanje tužbe, jer su se prisutni žalili da je koncert počeo posle oglašenog vremena.

U svom odgovoru na tužbu, Madonin pravni tim je naveo da tužba ne predstavlja pravnu „povredu“, pošto su fanovi izjavili da su morali da „ustaju rano da bi otišli ​​na posao“ i da je koncert uticao na njihov raspored sledećeg dana.

Madona je izašla na scenu u 22:30 Barklejs centru u Bruklinu, a posetioci koncerta Majkl Felouz i Džonatan Haden podneli su tužbu nakon što je pevačica zakasnila dva sata, a prvobitno vreme početka je bilo objavljeno u 20:30.

„Optuženi nisu dali nikakvo obaveštenje vlasnicima karata da će koncerti početi mnogo kasnije od vremena početka koje je odštampano na ulaznici i kako je oglašeno“, navela su dvojica posetilaca u tužbi, dodajući da je Madonino kašnjenje „bezobrazna vežba u lažnom reklamiranju , nemarno lažno predstavljanje i nepoštene i obmanjujuće trgovinske prakse.”

„Optuženi nigde nisu reklamirali da će Madona izaći na scenu u 20:30, a nijedan razuman posetilac koncerta — a svakako ni Madonnin fan — ne bi očekivao da će glavni nastup na velikom koncertu u areni izaći na scenu u vreme događaja za koje je najavljena ulaznica“, navodi se u zakonu pevačice tim je odgovorio.

„Umesto toga, razuman posetilac koncerta bi razumeo da će se vrata dvorane otvoriti u vreme ili pre vremena za koje je ulaznica predviđena, jedan ili više izvođača će nastupiti dok prisutni stignu i prođu do svojih sedišta i pre nego što glavni izvođač stane na scenu, a izvođač će izaći na scenu kasnije uveče“, zaključili su, prenosi Hola!

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading