Izgleda kao da mu je sestra: Madona proslavila izložbu umetničkih dela sina Roka, objavila slike dece, ali neko nedostaje!

Vesti 12.04.2024 18:18 0

Pozirajući za grupnu fotografiju ispred nekog drugog Rokovog umetničkog dela, Madona je obavila ruke oko svojih bliznakinja, dok su Mersi i Dejvid stajali sa obe strane Stele i Estere

Madona

WALTER / Bestimage / Profimedia

Madona se hvali najnovijim kreativnim radom svog sina Roka Džona!

Pop legenda (65), je 11. aprila podelila objavu na Instagramu na kojoj su prikazane slike nje i njene dece na novoj umetničkoj izložbi njenog 23-godišnjaka održanoj u okrugu dizajna Majamija.

„Tako sam srećna što imam slobodnu noć da uživam u najnovijoj kolekciji slika mog sina Roka pod nazivom 'Pack A Punch' inspirisana borcima iz Tajlanda", stoji u Madoninom natpisu. ,,Ponosna ! @miamidesigndistrict.”

Na prvoj slici, pevačica pesme „Like a Prayer” nosila je šik trodelno zeleno odelo dok su ona i Roko pozirali ispred jednog od njegovih umetničkih dela. Madona je naslonila ruku na rame svog sina. Na drugoj slici pevačica je bila sa svojim mlađim sinom Dejvidom Bandom (18), ćerkama- bliznakinjama Stelom i Ester (11) i ćerkom Mersi (18).

Pozirajući za grupnu fotografiju ispred nekog drugog Rokovog umetničkog dela, Madona je obavila ruke oko svojih bliznakinja, dok su Mersi i Dejvid stajali sa obe strane Stele i Estere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Druge slike pokazuju kako Roko ponosno stoji pored njegovih dela na izložbi i posmatra umetnost na zidu sa svojom mamom. Objava je takođe uključivala fotografiju Madone kako pozira pored jednog od Rokovih umetničkih dela dok je stajao na drugoj strani dela.

Noseći beli kaubojki šešir, Madona je čučnula na podu dok je pozirala ispred jednog od radova svog sina.

Pred kraj objave, pop zvezda je podelila crno-belu fotografiju na kojoj obavija ruku oko Roka, kao i sliku sa jednom od svojih bliznakinja. Objavu je zatvorila fotografijom na kojoj stoji ispred opisa izložbe svog sina koja je bila istaknuta na zidu.

Iako je tekst mogao da se pročita samo delimično, u njemu je detaljno navedeno da su Rokovi umetnički uticaji uključivali slikare Frensisa Bejkona, Lusijena Frojda i Polu Rego.

,,Miami Design District" je takođe podelio slike Madone i Roka na izložbi.

 

 

„Primećeno u okrugu: Kraljica popa @madonna posećuje prvu samostalnu izložbu @roccoritchie u SAD „Pack-A-Punch“ sa prijateljima u komšiluku. Otvoreno sutra samo po dogovoru”, napisali su u naslovu svoje objave.

Madona deli Roka sa bivšim mužem Gajem Ričijem, sa kojim je i usvojila sina Dejvida. Pop legenda je kasnije usvojila i tada trogodišnju Mersi u junu 2009., kao i ćerke Stelu i Ester 2017. kada su bliznakinje imale 5 godina.

Madona je takođe majka ćerke Lurd Leon (27), koju deli sa bivšim partnerom Karlosom Leonom, navodi People

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading