Preživela je incest sa 15 godina, a onda je pobacila dete zbog ovog pravila: Slavnoj glumici život je bio obeležen brojnim tragedijama

Tatjana Badarević Vesti 03.07.2024 11:29 0

Slavna glumica Ešli Džad iza sebe ima život obeležen brojnim tragedijama i nesrećama.

Ešli Džad

Profimedia

 

Američka glumica Ešli Džad (56) u životu je doživela brojne nedaće. Mnoge je rastužila njena prošlogodišnja objava za rođendan, kada se prisetila majke Naomi Džad, koja je tragično preminula 11 dana nakon njenog rođendana, o čemu je svojevremeno pisao  People.

"Moj rođendan. Svi koji me vole učine taj dan dragocenim jer moj um stalno računa da je na moj poslednji rođendan mama bila tek 11 dana od smrti. Tako da mi je ovo prvi put bez nje. Stalno mislim na nju. Gledam staru najavu kada sam se trebala da serodim kako s ježnom radošću priča o meni. Sećam se njenog godišnjeg obreda prepričavanja dana moga rođenja, svih detalja koji su joj bili tako dragoceni", započela je Ešli.

Majka joj je imala mentalnih problema i ubila se, a slavnoj glumici to nije bila jedina tragedija u životu. Bila je žrtva silovanja i incesta. Prvi put je o svemu progovorila 2011. u biografiji "All That Is Bitter and Sweet". Iako nije planirala o tome da govori, njen tadašnji suprug Dario Frankijati mislio je da će joj to pomoći da prebrodi.

ešli džad

Shutterstock

 

 

Dok je bila mala, zlostavljao ju je stariji čovek. Kad je izrasla u tinejdžerku silovali su je, a onda ju je rođak seksualno zlostavljao. Njegovog imena prisetila se tek nakon psihoterapije. Roditelji su joj se rastali kad je imala 4 godine, a kada im je ispričala šta joj se dogodilo, niko joj nije verovao. Seksualno ju je napadala i njena majka Naomi. Ešli je imala velikih problema kasnije pa je do 18. godine promenila 13 škola i svugde se osećala nepoželjno i nevoljeno. 

U srednjoj školi je pobedila na takmičenju manekenki, a kao nagradu je dobila 2-mesečni ugovor za rad u Japanu. Nadala se novom početku, a naletela je na nemoralne ponude menadžera. Prisiljavali su je na gnusne stvari, ali uspela je da se izvuče i nastavi obrazovanje. U Holivudu je ostvarila zavidnu karijeru.

ešli džad

Shutterstock

 

 

 Ešli je svojevremeno ispričala kako joj je život obeležio pobačaj. Donela je odluku o prekidu trudnoće jer je silovana. Da je odlučila da rodi, otac deteta bi dobio pravo na starateljstvo.

"Silovanje sam preživela tri puta. Nakon jednog od njih sam ostala trudna i zahvalna sam što sam uspela da pristupim sigurnom i legalnom pobačaju. Silovatelj je bio iz Kentakija i imao bi očinska prava i u Tenesiju, odakle sam ja. Bila bih mu roditelj kao i čovek koji me silovao", istakla je. Imena svojih zlostavljača nikada nije otkrila. Glumica je važila za jednu od najlepših žena na svetu, a sada joj prigovaraju da se potpuno unakazila zahvatima i operacijama. 

Bonus video:

 

@najzena.rs Roditelji mnogo toga moraju da znaju! Na konferenciji "Bezbedno i konstruktivno korišćenje digitalnih tehnologija", prisutni su imali priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i izazovima u digitalnom svetu. #najžena #žena #digitalnetehnologije #konferencija #jelenatrivan #fy #fyp #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading