16:59 Porodica Bivša žena Baneta Mojićevića tvrdi da je majka tukla i mučila: Kako odnos majke i ćerke postaje toliko poremećen i toksičan?
16:50 Poznati "Rekli su mi da, ako progovorim, idem na crnu listu": Glumica o agoniji kroz koju je godinama prolazila
16:46 Poznati Poznata glumica progovorila o gadostima koje su se dešavale iza kamera: "Nudili su mi milion dolara da prećutim incident"
10:53 Poznati Užas se nastavlja: Posle 400 žena, sada je 10 muškaraca optužilo tajkuna i nesuđenog svekra princeze Dajane za zlostavljanje
10:52 Poznati Pozivao na mir, a sada optužen za zlostavljanje: Želeo da odu u garderobu, a ono što je prethodilo je krajnje jezivo
13:52 Poznati "Imala sam 10 godina, gurao je ruku između mojih nogu": Ćerka poznatog pevača opisala kako je zlostavljao mamin dečko
13:32 Poznati "Na ulici su vikali da imam anoreksiju": Slavna manekenka otkrila kroz kakav pakao je prošla radi slave
11:29 Poznati Preživela je incest sa 15 godina, a onda je pobacila dete zbog ovog pravila: Slavnoj glumici život je bio obeležen brojnim tragedijama
20:02 Poznati "Zvali su me Oliva": Naomi Kembel progovorila o verbalnom zlostavljanju u školi, pa otkrila kako se borila sa nepravdom
12:46 Ispovesti "Žena milionera me zlostavljala zbog instagrama": Zbog hira bogatašice, Katarina preživela torturtu
19:39 Ispovesti Devojčica se čudno ponašala svaki put kad bi se vratila od majke: Maćeha primetila čudne stvari, pa otkrila jezivu istinu
21:09 Ispovesti Šokantno priznanje: Roditelji su pokušali da je ubiju kada je napustila brak u kome je bila zlostavljana
22:08 Zdravlje Rak bešike pogađa starije, ali posebno muškarce: Dr Zoran upozorio na ove simptome, čim vidite ovo u mokraći — idite kod lekara
21:39 Horoskop Od koga je nasledila lepotu žena čije telo je proglašeno za najbolje na svetu: Objavila fotografije iz mladosti, svi joj govore samo jedno
21:03 Horoskop Novac, prilike, ljubav — ulaze u trogodišnji period sreće: 4 horoskopska znaka koja će procvetati u narednom perodu, sve im kreće u životu
20:46 Dom i saveti Kako da jaja koja kuvate u lukovini budu svetlija, a kako tamnija? Ova dva starinska trika koriste iskusne domaćice da zadrže boju
19:59 Poznati Borio se sa gojaznošću, nimalo nije brinuo o zdravlju: Znate li kako sada izgleda najmlađi sin Arnolda Švarcenegera, kažu da je bolji frajer od Patrika
19:26 Horoskop Dnevni horoskop za utorak, 15. april: Ovnovi, iskoristite dan da rešite sve zaostale obaveze, Vage, uživajte u ljubavi