21:09 Ispovesti Šokantno priznanje: Roditelji su pokušali da je ubiju kada je napustila brak u kome je bila zlostavljana
13:52 Poznati "Rođak me zlostavljao četiri godine, niko nije primetio": Poznata glumica otkrila da je kao devojčica bila žrtva incesta
20:58 Poznati Majka je izgladnjivala i tukla, spavala je u bašti: Šinejd je prošla golgotu, nikad se nije oporavila od brutalnog zlostavljanja
09:36 Poznati Ko je voleo tvrđi zvuk, idol mu je bio ovaj pevač: Postao je razočaranje, maloletne devojke ga optužuju da ih primorava na odmose
13:10 Ispovesti Naš prvi sastanak počeo je savršeno: A onda me je dečko u sred noći IZBACIO iz auta, završila sam u nekoj njivi u BORČI
11:00 Poznati Potresna životna PRIČA Mine Lazarević: Pored toga što je bila ZLOSTAVLJANA, ona se borila i sa teškom bolešću
14:30 Poznati "Suprug me je TUKAO, a moja majka ga podržavala": Naša GLUMICA progovorila o paklu kroz koji je prošla u braku
10:40 Poznati Slavnog GLUMCA 13 žena optužilo za ZLOSTAVLJANJE: Sve su preživele identičan scenario, ovako su ih na setu tešili
09:10 Ispovesti "Moju mamu su SILOVALI, tako sam se ja desila": Svetlana iz Obrenovca je rođena DRUGAČIJA i zbog toga su je ZLOSTAVLJALI i govorili da se UBIJE
12:00 Poznati "Razmišljala sam jesam li LUDA": Teča je poznatu GLUMICU zlostavljao kada je imala PET godina, a jedna devojka se zbog toga UBILA
22:00 Porodica Pripremite se: Ovim danima ljudi najviše uživaju u intimnim odnosima, a jedan je poseban
20:32 Zdravlje Kažu da ih treba izbegavati: Kuvari ova jela nikada ne bi naručili u restoranu, a imaju odlične razloge za to
20:03 Poznati Potvrdili da je 7. godina braka kobna: Ovi poznati parovi su se baš tada razveli, a poslednji su Sofija Vergara i Džo Manganijelo
19:38 Dom i saveti Božićna zvezda: Raskošan praznični cvet privlači ljubav i sreću, evo gde treba da se drži u kući