Evo kako izgleda sin Dženifer Lopez: Retko se pojavljuje u javnosti, a gde god da ode kamere samo njega snimaju

Tatjana Badarević Vesti 02.07.2024 09:35 0

Dženifer Lopez je nakon dužeg vremena viđena u šetnji sa sinom Maksimilijanom, kojeg je dobila u braku sa pevačem Markom Entonijem.

dženifer lopez

Profimedia

 

Sin Dženifer Lopez i Marka Entonija, Maksimiljan, izuzetno se retko pojavljuje u javnosti. Slavna pevačica s druge strane pak često izlazi s njegovom sestrom Emom, no ovog puta i on je viđen sa slavnom majkom, kako prenose strani mediji.

Blizanci Ema i Maks imaju 16 godina. Viđeni su u Los Anđelesu sa svojom mamom, a svetski mediji su brzo obratili pažnju na mladića koji se od poslednjeg puta baš promenio.

Nosio je prugastu majicu i kapu šiltericu dok je njegova sestra nosila majicu i preko nje košulju kratkih rukava. Podsetimo, njen izgled već je više puta privukao pažnju.

Dženifer i Mark proveli su u braku 10 godina, od 2004. do 2014. a 2007. na njenom koncertu u Majamiju otkrili su da će dobiti blizance.

dženifer lopez

Profimedia

 

 

Pevačica je jednom za Audacy izjavila da je njenoj deci teško zbog njene slave i pažnje koja je usmerena prema njima jer ih svi gledaju kao decu zvezda, pa ne primećuju ko su oni zaista.

Maksimilijan i Ema vrlo su bliski s decom Bena Afleka i Dženifer Garner, a svima je već jasno da je ova velika porodica jako složna.

Mark Entoni je prošle godine dobio sedmo dete.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading