Tmurna i nikakva: Dženifer Lopez u depresivnom izdanju uhvaćena bez Bena Afleka, a evo šta na njoj odaje da među njima više "ne cvetaju ruže"

Tatjana Badarević Vesti 01.07.2024 09:56 0

Dok kolaju glasine da se slavan par razvodi, Dženifer Lopez o svemu mudro ćuti.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

Dženifer Lopez izvela je ćerku Emu (16) na ručak, a s obzirom na glasine koje kolaju o raspadu njenog braka s Benom Aflekom, paparaci budno prate svaki njen korak, prenose strani izvori.

Iako o mogućem krahu ljubavi koju je obnovila, Lopez ne želi da priča, njeni izrazi lica daju naslutiti da se ne događa ništa dobro po tom pitanju.

I u izlasku sa ćerkom delovala je tmurno, napeto i kao da je pod stresom. 

54-godišnja pevačica nedavno se vratila s putovanja iz Italije, a i na putu za Evropu ukrala je pažnju dok je letela ekonomskom klasom za Pariz.

Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

Saznalo se da je par nedavno prodao i zajedničku vilu, a mediji već neko vreme pišu kako je razvod siguran te svojim postupcima samo sve više intrigiraju javnost.

Podsetimo, Lopez i Aflek venčali su se u avgustu 2022 godine. 

Par, koji je stekao zajednički nadimak Bennifer, bio je u vezi i početkom 2000-ih, kada su takođe planirali da stanu pred oltar, no 2003. godine naprasno su prekinuli i otkazali venčanje.

Lopez je u međuvremenu bila u braku s pevačem Markom Entonijem, s kojim je dobila blizance Maksa i Emu. Aflek iz braka s glumicom Dženifer Garner ima troje dece, Fina, Vajolet i Semjuela.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading