Čuveni sportista progovorio o tome kako je biti u vezi sa najpopularnijom pevačicom na svetu: Otkrio kakva je u privatnosti, pa iznenadio

Tatjana Badarević Vesti 27.06.2024 08:05 0

Trevis Kelsi je spomenuo da je uprkos Tejlorinom uspehu, pevačica uspela da ostane prizemna.

Tejlor Svift

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Čuveni sportista Trevis Kelsi (34) progovorio je o vezi sa Tejlor Svift (34) u podkastu 'Bussin' With The Boys'. Otkrio je kada se zaljubio u Tejlor, a pričao je i o tome kako je biti u vezi s trenutno najpoznatijom pevačicom na svetu.

- Želim držati stvari u privatnosti, ali u isto vreme, nisam ovde da išta skrivam. To je moja devojka. Moja dama. Ponosan sam na to. Samo ne želim svakoga pustiti u svoj privatan život i dati im mogućnost da ga komentarišu, znajući da sve što ona napravi završi na naslovnicama - rekao je.

Trevis je spomenuo i to da je Tejlor, uprkos ogromnom uspehu, ostala prizemna te da je upravo to ono što ga je privuklo kod nje i zbog čega se naposletku zaljubio.

- Vrlo je samosvesna. Razume situacije kao što je ta i mislim da je to razlog zašto sam se zaljubio u nju, koliko je iskrena kada je okružena prijateljima i porodicom. Situacija može postati luda za nekog sa tolikom pažnjom, ali ona je smirena i mogu joj se diviti na tome - ispričao je Kelsi.

Par je u vezi od prošle godine, a pažnju su privukli nakon što se Tejlor pojavila na Trevisovoj utakmici u oktobru 2023. Tada se družila s njegovom majkom Donom u VIP loži. Kelsi je otkrio da je Tejlor ponudio privatni ulaz kako bi izbegla paparace, ali je pevačica htela da doživi iskustvo u potpunosti.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading