Prijatelji se posvađali: Bili su na venčanju Harija i Megan, a sada čak i ne razgovaraju

Vesti 21.05.2024 16:47 0

Od kada su se venčali, mnogo toga u njihovom životu se promenilo, pa i prijatelji.

džordž kluni i amal

Shutterstock

Princ Hari i Megan Markl su se venčali 19. aprila 2018. godine. Nekadašnja glumica je napustila karijeru u Holivudu i postala vojvotkinja.

Ne pričaju sa kraljevskom porodicom

Na venčanju su bila brojna poznata imena, poput bračnog para Kluni, Opre Vinfri, Serene Vilijams, glumci s kojima je Megan snimala seriju „Dva lica pravde“, Bekamovi i drugi. Na raskošnom venčanju niko nije mogao ni da nasluti da šta će se desiti između Harija i Megan i ostatka kraljevske porodice, jer je nju upravo kralj Čarls vodio do oltara.

Posvađala se sa najboljom drugaricom

Ali, nije došlo do razdora samo sa kraljevskom porodicom. Megan i Hari se više ne druže sa mnogim poznatim prijateljima koji su im bili na venčanju. S godinama se krug prijatelja vojvotkinje od Saseksa suzio. Naime, ona više nije bliska s teniskom zvezdom Serenom Vilijams koja joj je bila jedna od najbližih prijateljica. Iako je Serena organizovala zabavu povodom otkrivanja pola deteta za Megan 2019. godine, vojvotkinja nije prisustvovala istoj zabavi koju su organizovali teniserka i njen suprug 2023. godine.

viktorija bekam

Printscreen/Instagram

 

Ne druže se ni sa Bekamovima

Glavni glumci serije „Dva lica pravde“ otkrili su jednom prilikom da više nemaju kontakt s bivšom koleginicom. Svi su primetili da su Hari i Megan prestali da se druže i sa Dejvidom i Viktorijom Bekam. Naime, priča se da Megan misli kako su Bekamovi odali neke tajne o Hariju i njoj. Zbog zahladnelih odnosa Megan i Hari čak nisu bili na spisku gostiju za venčanje najstarijeg sina Bekamovih.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading