Želi da bude kao ona: Megan Markl vešto imitira princezu Dajanu kada se pojavljuje u javnosti

Vesti 13.05.2024 15:50 0

Posetu princa Harija i Megan Markl Nigeriji obeležila su modna izdanja glumice koja su podsetila na princezu Dajanu.

megan markl

Profimedia

Megan Markl voli da prati modu i ima svog stilistu koji joj pomaže da izgleda lepo u svakoj situaciji. Međutim, tokom posete Nigeriji koristila je i trikove princeze Dajane, što nije promaklo veštom oku upućenih.

Dajana kao inspiracija

Bivša glumica imitira princezu Dajanu kako bi se približila javnosti, jer je poznato koliko su je ljudi širom sveta voleli. Osim ponašanjem i javnim pomaganjem najugroženijima, Megan se poslužila i Dajaninim proverenim stilskim formulama.

U petak je svoj elegantni outfit koji su činile jednostavna duga bela haljina bez naramenica i sandale u boji kože, upotpunila zlatnom oglicom koja je pripadala princezi Dajani, a već u subotu nosila je drugu kombinaciju inspirisanu Harijevom majkom.

 

 

Nosila i njenu orglicu

Subotu je obeležila odvažna kombinacija u belom, a oko vrata je nosila čvrstu zlatnu ogrlicu, istu onu koju je Dajana nosila tokom posete ovoj zemlji. Princ Hari i Megan su otputovali u Nigeriju na poziv čelnika štaba nigerijske vojske.

megan markl

Profimedia

 

Osim što se tamo susreću s visokim državnim zvaničnicima, Megan i Hari promovišu i „Invictus Games“, igre u okviru kojih organizuju sportske događaje za ranjene i bolesne veterane i vojno osoblje.

Bonus video:

 
Komentari (0)
Loading