„Viktorija će me ubiti kada čuje“: Dejvid Bekam ispričao čemu krišom uči ćerku koju obožava

Vesti 14.05.2024 16:12 0

Poznati par ima četvoro dece, a svi obožavaju Harper, koja je najmlađi član porodice.

dejvid bekam

Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam su u braku 27 godina. Imaju četvoro dece, tri sina i ćerku koju svi obožavaju.

Imali smo uspone i padove

„Imamo sjajnu porodicu, sjajan posao i srećni smo. Da, naravno, kad si s nekim toliko vremena, imaš uspone i padove, svi to znaju. Ali, na kraju dana bili smo srećni jer smo imali jedno drugo u tim trenucima!", ispričao je poznati fudbaler za „Dejli mejl“. Kada su se Viktorija i Dejvid upoznali, imali su 21 i 22 godine, a venčali su se dve godine kasnije i dobili prvog sina Bruklina.

dejvid bekam

Profimedia

 

Dejvid je želeo da bude mlad otac

"Bruklinovo rođenje dalo je novu dimenziju našoj porodici i naše su odgovornosti tada bile posvećene njemu. Viktorija je bila u grupi Spajs grls, ja sam igrao za Mančester junajted, i čak i kad smo prolazili kroz teška vremena, imali smo jedno drugo kao oslonac", rekao je i dodao kako je srećan što je tako mlad upoznao Viktoriju, jer je oduvek hteo da bude mlad tata.

 

 

"Srećan sam i osećam se blagosloveno jer sam imao tako uspešnu karijeru. A jedina stvar koju sam privatno želeo jeste da imam decu u mladosti, kako bi oni proživeli moju karijeru sa mnom. Imao sam sreću što sam tada upoznao Viktoriju i što su sva tri moja dečaka bila uz mene dok sam igrao za najveće klubove", rekao je bivši fudbaler „Dejli mejlu“.

Poseban odnos sa ćerkom

Dejvid Bekam je otkrio i simpatičan detalj o vaspitanju ćerke Harper. "Harper me često pita o mom akcentu i slengu. Ne želim da ona tako u potpunosti priča, ali povremeno je naučim po neku reč. Viktorija bi me ubila da je naučim sve, nimalo ne bi bila srećna!", otkrio je Dejvid koji obožava ćerku, što se vidi i na svim njihovim fotografijama.

Komentari (0)
Loading