Kris Džener šokirala svet: Rijaliti zvezda u emisiji otkrila od čega boluje, situacija je alarmantna!

Vesti 10.05.2024 18:47 0

Iako tizer ne otkriva previše, jasno je da će se peta sezona baviti složenošću rešavanja zdravstvenih problema Kris Džener

Kris

Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Porodica Kardašijan-Džener je oduvek bila poznata po svojoj otvorenosti u deljenju privatne strane svojih života. Od njihovih odnosa do poslovnih poduhvata, oni nikada nisu bili stidljivi da pruže bliži pogled milionima obožavatelja.

Kako se približava peta sezona „Kardašijanovih“, gledaoci mogu da očekuju emotivno putovanje u kojem se porodica suočava sa nekim od najizazovnijih zdravstvenih strahova do sada.

Nedavno objavljen trejler za predstojeću sezonu prikazuje poznate ličnosti Kris Džener, Kloi Kardašijan, Kajli Džener i Kendal Džener, a svaka nudi kratak pogled u njihove užurbane živote. Međutim, usred svog glamura, postoji nepogrešiv osećaj napetosti kada Kris Džener, porodični matrijarh, zauzme centralno mesto.

Kris Džener deli tešku ličnu ispovest tokom konsultacija sa svojim lekarom. Sa suzama koje joj naviru na oči, ona otkriva: „Skenirala sam. Našli su cistu i, kao, mali tumor." Ozbiljnost njenih reči ogleda se u zabrinutoj reakciji njenog partnera Korija Gembla i ćerke Kloi Kardašijan.

Trejler takođe nagoveštava emotivne trenutke koji uključuju njene ćerke, Kajli i Kendal Džener. Dok Kajli plače, Kendal nudi podršku usred strašnih vesti, prenosi Hola! .

 

Iako tizer ne otkriva previše, jasno je da će se peta sezona baviti složenošću rešavanja zdravstvenih problema Kris Džener.

Ovo najnovije poglavlje obećava da će biti jedno od najintimnijih za porodicu koja je navikla da deli svoje uspehe i nevolje sa svetom.

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading