Više se ne krije iza široke odeće: Kajli Džener raskrinkana, ovo je prava istina o trudnoći

Olja Jelić Vesti 02.05.2024 18:39 0

Ono što je podstaklo glasine je porodična fotografija na kojoj je Kajli u trenerci i bez šminke

Kajli Džener

Profimedia

Kajli Džener, o kojoj se nedavno nagađalo da je trudna, u zadnjem izlasku sa svojom starijom sestrom Kendal i prijateljima je obukla kratku belu majicu i pokazala ravan stomak. Celu modnu kombinaciju su začinile crne kožne pantalone i kaput, a na glavi je nosila zelenu kapu.

"Kajli nije trudna", prenosi Daily Mail da je rekao izvor nakon glasina na društvenim mrežama. Ono što je podstaklo glasine je neobičan trenutak u kojemu je Kajli u trenerci i bez šminke, na porodičnoj fotografiji koja je ubrzo izbrisana. "Kajli u prepoznatljivoj trudničkoj trenerci. Možda su je zato izbrisali", odmah su krenula nagađanja.

Ovo je već druga demantovana glasina u kratkom vremenu. Prošlog meseca Kajli i njen dečko, popularni glumac, Timoti Šalame potvrdili su da su i dalje u vezi, iako se na društvenim mrežama šuškalo drugačije. Izvori bliski paru otkrili su da Kajli i Timoti održavaju vezu na daljinu.

"Kajli i Timoti ostali su u kontaktu dok je on bio na snimanju i još uvek su zajedno", kazao je izvor tada. Timoti snima "A Complete Unknown", biografski film o Bobu Dilanu, u Njujorku i Nju Džerziju, a Kajli živi u Kaliforniji sa svojom decom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading