Borili se da je ožive: Otkriven uzrok smrti sestre Kris Džener, ovo niko nije očekivao

Vesti 16.04.2024 11:36 0

Dženerova (68) je sledećeg dana na Instagramu podelila počast, obaveštavajući da je njena sestra umrla ,,neočekivano"

Kris

Printscreen/Instagram/krisjenner

Otkriven je uzrok smrti sestre Kris Džener- Karen Hoton.

Hotonova je preminula u ponedeljak, 18. marta. Imala je 65 godina. Kremirana je dan nakon smrti 19. marta, prenosi TMZ.

Prema izvodu iz matične knjige umrlih, ona je umrla od srčanog zastoja i iznenadne srčane aritmije. U umrlici je takođe navedeno da je dijabetes tipa 2 bio sekundarni uzrok. Objavljeno je i da je Hotonova imala bipolarni poremećaj.

 

Dana 18. marta, odeljenje šerifa okruga San Dijego stiglo je u Hotonin dom oko 13:30. Ukazana joj je prva pomoć, ali nisu uspeli da je ožive. Hotonova je preminula u svom domu u San Markosu u Kaliforniji.

Kris Džener odala počast

Dženerova (68) je sledećeg dana na Instagramu podelila počast, obaveštavajući da je njena sestra umrla ,,neočekivano".

Kris je podelila slike, koje su uključivala njihove fotografije kada su bile male i njihove trenutke sa raznih porodičnih događaja.

„Srce me boli zbog moje mame Em Džej i moje sestrične Natali. Molim se da nas Bog sve sprovede kroz ovo teško vreme.”, napisala je Dženerova u naslovu objave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

 

Ona je istakla neke od najboljih kvaliteta svoje sestre i razmišljala o životu. „Karen je bila prelepa iznutra i spolja. Bila je najslađa, najljubaznija, najosetljivija i najranjivija i tako smešna. Uvek je bila zahvalna na svom životu i cenila svoju porodicu i prijatelje, a posebno svoju prelepu ćerku. Ona ima veliki deo mog srca i ja cenim svaku uspomenu koju imamo zajedno“, nastavila je Dženerova.

„Karenina smrt je podsetnik da je život jako kratak i dragocen i da sutra nikada nije obećano. Moramo reći onima koje cenimo koliko ih volimo. Volim te moja lepa sestro.” 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading