Skandal drma Holivud: Evo zašto mnogi misle da je slavni sportista biološki otac Kloi Kardašijan

Olja Jelić Vesti 16.04.2024 17:07 0

Već godinama kruže glasine da je rijaliti zvezda Kloi Kardašijan zapravo ćerka pokojnog O.J. Simpsona

Kloi Kardašijan

Foto: AP

Već godinama kruže glasine da je rijaliti zvezda Kloi Kardašijan zapravo ćerka pokojnog O.J. Simpsona. O tome je počelo da se priča nakon što je Kris Džener objavila svoje memoare "Kris Jenner and All Things Kardashian" u novembru 2011. U knjizi je priznala da je imala aferu dok je bila u braku sa pokojnim advokatom Robertom Kardašijanom.

Nakon što se Robert rastao od Kris, oženio je Džen Ešli. Poslije Robertove smrti 2003. godine Ešli je tvrdila da joj je on rekao da Kloi nije njegova biološka kći. "Kloi nije njegovo dete. To mi je rekao nakon što smo se venčali. Rekao je: 'Pa, znaš da Kloi zapravo nije Kardašijanka, zar ne?' Ja sam na to rekla: 'Ok.' I to je bilo to", rekla je Ešli 2012. u intervjuu.

 

 

Od tada se priča da je Simpson, koji je preminuo u aprilu ove godine nakon borbe sa rakom prostate, Kloin pravi otac. Inače, Robert je bio Simpsonov advokat kada je bio optužen za ubistvo svoje bivše supruge Nikol Braun Simpson i njenog prijatelja Rona Goldmana 1994. Simpson je oslobođen svih optužbi 1995. godine. 

Kris je terala Kloi da uradi test očinstva, ova to nije htela

Kloi i Simpson su više puta pričali javno o tim nagađanjima te su ih demantovali. O tome se pričalo i u jednoj epizodi serije Keeping Up With The Kardashians 2012. godine. U toj epizodi Kris putuje u Teksas, gde je Kloi živjela s tadašnjim suprugom Lamarom Odomom. 

"Znam da su sve te glasine smešne", rekla je Kris dok je pokušavala da uveri ćerku da uradi DNK test. "Ali napravi to kako bi bila mirna", dodala je. Kris je uverila svoju drugu decu Kim, Kortni i Roba Kardašijana da uzmu DNK testove za poređenje. Kloi, međutim, to nije htela. 

 

 

"Mama, nije me briga što drugi govore. Ozbiljno, moj tata je Robert Kardašijan. Moj drugi tata je Kejtlin Džener. Blagoslovlena sam jer sam imala dva fenomenalna oca. Ne treba mi DNK test da mi dokaže ko mi je otac", rekla je Kloi. Simpson se takođe pozabavio glasinama, ali godinama kasnije.

"Uvek sam mislio da je Kris slatka djevojka. Bila je stvarno draga, ali ja sam se zabavljao sa supermodelima", rekao je Simpson u podcastu Full Send u decembru 2022. "Glasine nisu tačne. To uopšte nije istina", dodao je kad su ga pitali o tračevima koji kruže o povezanosti njega i Kloi. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)
Loading