O venčanici lepe Nade se danima priča: Svi su je bez daha gledali, htela je da liči na poznatu princezu, a svadba je bila kao iz bajke!

Vesti 06.05.2024 12:24 0

Spektakularno venčanje je trajalo četiri dana, sve je bilo glamurozno, a gosti sve sama elita.

nada kamani

Profimedia

Osnivač modnog brenda "Pretty Little Things" Umar Kamani oženio se Nadom Adel, a svečanost je koštala 20 miliona evra! Njihova svadba je trajala četiri dana, a sve je organizovano na jugu Francuske. Osim o novcu koji je potrošen za svadbu, danima se već priča o venčanici lepe Nade.

nada kamani

Profimedia

 

Gosti su se okupili u četvrtak, a u petak je održano venčanje s brojnim poznatim pevačima. U subotu su imali tradicionalno indijsko venčanje, a sve se završilo u nedelju opuštenim roštiljanjem. Grandioznoj ceremoniji od nekoliko dana prisustvovale su brojne poznate ličnosti, a pevali su Maraja Keri i Andrea Bočeli.

nada kamani

Profimedia

 

Ono o čemu ne prestaje da se priča je venčanica koju je za tradicionalno venčanje odabrala bivša manekenka Nada Adel. Reč je o remek delu s potpisom francuske kuće „Dior“ koja je specijalno za nju kreirana. Nada je dizajnerki dala otvorene ruke, ali je imala jedan zahtev, a to je da venčanica bude jednostavna i bez previše ukrasa. Sašivena je od luksuzne svilene tkanine koja se koristi za venčanice, a osim dugog šlepa, imala je i veo od tila i čipke. Za njeno šivenje je bilo potrebno čak 540 sati.

 

 

„Želela sam da sam model venčanice ima detalje - dekolte, kroj, linije... Haljina koju sam zamislila bila je bezvremenska, koja će ujedno spojiti gracioznost i sofisticiranost koje su uvek u trendu. Zapravo, delimično me inspirisala jedna crna haljina Grejs Keli“, priznala je uoči venčanja Nada. Osim ženstvenog dekoltea tu je i naglašeni struk, koji je dodatno istakao manekenkinu savršenu figuru.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading