Sudbina je umešala prste: Devojka je poslala poruku na pogrešan broj, a onda se udala za potpunog stranca

Vesti 28.04.2024 16:10 0

Htela da je da pošalje poruku sestrinoj prijateljici, ali je otkucala pogrešan broj. Ispostavilo se, na sreću.

brenda

Printscreen/Instagram

Slučajnosti ne postoje. Tog dana, želela je da pošalje poruku sestrinoj prijateljici, ali je ona otišla potpunom strancu. Osoba koja je dobila poruku, započela je razgovor, a time i njihovu ljubavnu priču.

„Sudbina nas je spojila“, kaže Brenda i dodaje kako je do tog trenutka često maštala o mužu i kakav bi on bio. Kad su počeli da razmenjuju ​​poruke, Brenda je živela u Džordžiji, njena kuća je bila skoro hiljadu kilometara daleko od Ajzaha koji je živeo u Ohiju.

Ništa nije slučajno

Pogrešna poruka koju je Brenda poslala bio je odlomak iz Biblije o stavljanju drugih na prvo mesto. Ajzah je odgovorio: „Amen na to, ko je ovo?“ i počeli su da razmenjuju ​​poruke, a već sledećeg dana je nazvao Brendu.

„U početku mi nije bilo baš prijatno jer ga nikad nisam videla. Namerno se nisam javila. Ali, u dubini dušesam se nadala da će ostaviti govornu poruku kako bih mu čula glas. Zvučao je iskreno, pa sam ga pozvala“, priča Brenda.

„Dok smo razgovarali, tokom tri nedelje, shvatio sam da mi se sviđa i da želim bolje da je upoznam. Nema šanse da se ovo slučajno dogodilo“, kaže Brendin suprug za „Metro“. Brenda je saznala da on živi samo sat vremena od njene mame. Ali, to nije bila jedina čudna slučajnost - zbog problema s mrežom, on je promenio telefonski broj tog dana kad mu je Brenda prvi put poslala poruku. „Dobio je novi broj i moju poruku 30 minuta kasnije, niko drugi nije znao da ima taj broj“, priseća se Brenda.

brenda

Printscreen/Instagram

 

Prvo je upoznao mamu!

Nakon što su razmenili fotografije, Brendi se Ajzah još više dopao i počeli su redovno da razgovaraju. Zvao ju je svaki drugi dan, a vremenom su se javila i osećanja. Međutim, Brenda još uvek nije bila potpuno sigurna može li da mu veruje: „Oklevala sam jer ga nisam srela licem u lice. Pomislila sam kako je mogao sve da me slaže, pa sam se malo bojala.“

Poverila se mami, a ona joj je predložila da se ona nađe s Ajzahom kako bi ga proverila. Brendina majka i sestra su tako završile u izlasku sa njenim potencijalnim momkom umesto nje. Bila je nervozna zbog te situacije jer nije bilo normalno.

Tokom izlaska, Brenda je čekala kod kuće, nestrpljiva da čuje povratne informacije. „Kada mi se mama javila, zamolila sam je da oceni Ajzaha od 1 do 10. Rekla je: Jedanaest, udaćeš se za ovog tipa. Činjenica da je to rekla naterala me da pomislim da je ovo sve sudbina“, priča Brenda.

Dala otkaz zbog ljubavi

S porodicom je planirala da se vidi za Božić 2009. godine i mama joj je predložila da pozove i Ajzaha. Međutim, šef joj je rekao da će morati da radi tog dana i ona je odlučila da odmah da otkaz. Vratila se kod mame u Ohajo i dogovorila sastanak s Ajzahom.

Prvi put kada ga je ugledala, Brenda je pomislila kako je visok, sladak i jako zgodan. Odmah su odlučili da počnu da se zabavljaju. „Kad sam prvi put video Brendu, bila je tako lepa, imala je jako lep osmeh i pomislio sam, čak je bolja nego što sam zamišljao“, priča Ajzah.

brenda

Printscreen/Instagram

 

Napravio je tortu i zaprosio je

Veza Brende i Ajzaha je brzo napredovala, a na Dan zaljubljenih 2010. godine, on je zaprosio. Napravio je sam večeru i tortu u obliku srca u koju je sakrio prsten. Kada ga je Brenda pronašla, on je kleknuo i zaprosio je. Posle nekoliko meseci su se venčali.

Sada imaju šestoro dece. „Stalno deci pričamo o tome kako smo upoznali. Misle da je to lepo i žele da znaju sve detalje. Ne postoji pravi ili pogrešan način da upoznate partnera. Tako je lepo i neverovatno kako se ljubav može pojaviti tamo gde je najmanje očekuješ“, zaključuje Brenda uz široki osmeh.

Komentari (0)
Loading