Advokat za razvode savetuje žene: Ne petljajte se ni u ludilu s muškarcima koji rade ove poslove

Vesti 25.04.2024 20:24 0

Iz iskustva, advokat smatra da žene treba da izbegavaju muškarce koji se bave određenim zanimanjima.

dvoje

Shutterstock

Postoji pet profesija koje žene treba da izbegavaju, kada je reč o biranju muškarca s kojim žele ozbiljnu vezu i brak. To je rekla advokate za razvode u videu koji je objavila na svom TikTok profilu. Iako je jasno dala do znanja da to nije pravni savet, objasnila je da je pre nekoliko godina videla statističke podatke o zanimanjima i razvodima, pa je kroz iskustvo u karijeri primetila da postoji povezanost.

"Ono što sam primetila među ovih pet profesija jeste da su muškarci koji u njima rade više narcisoidni, imaju tendenciju da kontrolišu. Obično se mnogo teže nose s razvodom", rekla je i nabrojala zanimanja: vatrogasac, policajac, vojnik, hirurg i pilot.

 

 

Muškarci u ovim zanimanjima imaju neku vrstu moći nad drugima. "Svima je zajedničko da su ljudi u ovim profesijama bogovi u svojoj profesiji, zar ne? Ti si policajac, hodaš okolo s oružjem, autoritet si. Ako si hirurg, hodaš po bolnici... ti si tu glavni", priča advokat i dodaje: "Svi vas tretiraju s poštovanjem. Onda dođeš kući i odjednom neko traži da izneseš đubre. Mislim da je to težak prelaz".

Ipak, napomenula je kako ovi podaci ne moraju nužno biti tačni. "Ako ste u braku s nekim u bilo kojoj od ovih profesija, to ne znači da ste osuđeni na neuspeh. Sigurna sam da postoje odstupanja u statistici", podsetila je.

Nedavno je advokat za razvode Kejt Simonds navela zanimanja u kojima su muškarci koji najčešće varaju, a njihova mišljenja dosta se podudaraju. Kejt je navela pilote i stjuardese, vojnike i konobare, policajce i vatrogasce.

Komentari (0)
Loading