Žena Kanjea Vesta zaprepastila javnost: Prošetala u prozirnoj haljini u kojoj je malo toga prepustila mašti

Olja Jelić Vesti 09.04.2024 17:07 1

Novo bizarno izdanje Bjanke Senzori koja se pojavila na večeri u Los Anđelesu sa suprugom Kanjeom Vestom u potpuno prozirnoj odeći

Kanje i Bjanka

Profimedia

Novo bizarno izdanje Bjanke Senzori koja se pojavila na večeri u Los Anđelesu sa suprugom Kanjeom Vestom u potpuno prozirnoj odeći.

Bjanka je nosila prozirnu haljinu materijala koji liči na najlon. Donje rublje je ostavila kod kuće, a na nogama je nosila ružičaste potpetice i čarape do kolena.

Ovo izdanje nije mnogo iznenadilo javnost jer se ona često oblači izazovno i bizarno. Ranije se zbog njenih golišavih izdanja proširila teorija koja govori o razlozima Bjankinog bizarnog izgleda.

Navodno reper oblači Bjanku u tako eksplicitna izdanja. Nagađa se da tako Kanje pokušava da uspostavi kontrolu nad Bjankom, baš kao što je to hteo da učini s Kim.

Bjankina modna izdanja u kojima se pojavljuje u javnosti uglavnom su golišava, što iznenađuje brojne Kanjeove obožavatelje budući da je bivšoj supruzi Kim Kardašijan branio da se oblači provokativno.

Ranije se navodilo da je Kanje naredio Bjanki da nikada ne sme da govori i dao joj popis pravila po kojima treba da živi, a to se odnosi čak i na to šta sme da jede ili nosi.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)
Loading
Milorad Zemun
09.04.2024 17:17

Kaže se, u providnoj haljini!